Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.se
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Roliga saker >> Debatt


Öppna profilen till Snöflingan

Fortsatt underhållning och varför inte tips?

Jag har funderat över vilka tvvanor man har. Jag och min goda vän har så olika tvvanor att det är löjligt. Vi sitter alltid och zappar mellan två kanaler och filmer ska vi inte ens prata om. Han ser på en skräckfilm och jag gömmer mig skrikande bakom en kudde...

Så nu undrar jag helt enkelt. Vad har ni för tvvanor? Är det något tvprogram som ni mer eller mindre måste se? Varför inte ge varandra tips?

Jag är helt beroende av Top Gear. Bättre tvprogram än det finns inte...
Anonym
Tyvärr kan jag inte bidra med något då jag sålde tv: n för cirka 4 år sedan
--lite paus-musik kan jag bidra med.....

Björn J:son Lindh: Brusa högre, lilla å
https://www.youtube.com/watch?v=XlXThbx_dO0Öppna profilen till SweKiwi
Jag förstår inte varför man säljer tv:n, men behåller datorn... Även om det bara är ett videoklipp på YouTube jag vill titta på, så blir det ju större och bättre bild om jag tittar på det på en tv. 

Men till ursprungsfrågan: Jag har helt slukat serien »The Crown« (finns på Netflix). Den handlar om drottning Elizabeth II, hennes väg till tronen och de första åren på den. En otroligt påkostad serie, vilket märks. Den är baserad på verkliga händelser, men dessa är förstås förenklade och/eller anpassade för att fungera i tv-format.

Bland »vanliga« tv-serier är »På Spåret« fortfarande en höjdare. Och »Mandelmanns« kan man titta på bara för att drömma sig bort till ett självhushållande ställe på landet.


/ Kiwi