Mathias78 säger: Ensamt finns det någon tös för mig tro?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Mötesplatsen för kristna

KristenDate är Sveriges största mötesplats för människor med kristna värderingar och traditioner. Här kan du komma i kontakt med likasinnade, oavsett om du söker vänskap eller den stora kärleken.

Varför ska du välja oss?

På KristenDate handlar det inte bara om att hitta en dejt – det handlar också om att hitta en som delar din livssyn, dina värderingar och din tro. Detta ger ett bra fundament i förhållandet och gemensamma tankar och visioner för framtiden. Vi vill att du ska hitta den där personen som är värd att satsa på. I både bra och dåliga tider.

Om KristenDate.se

Med tusentals aktiva medlemmar får vi regelbundet meddelanden från par, som har funnit lyckan hos oss. Vi är glada över att vara en plattform där kärlekshistorierna blomstrar, och hoppas kunna hjälpa dig med att skapa din egen historia!

Praktiska funktioner

KristenDate är en mötesplats full med sociala funktioner. Här kan du skapa en profil, söka efter medlemmar utifrån dina egna preferenser, dela bilder, skicka och motta meddelanden, skicka vänförfrågningar, gilla profiler, lägga till favoriter, prata i megafonen, se vem som har besökt din profil, diskutera i forumet och mycket mer.

Tjänsten har också avancerade meddelandefunktioner och säkerhetsmekanismer såsom användarverifiering via sms. Allt för att göra KristenDate till en trygg och säker mötesplats för våra medlemmar.

Hur mycket kostar det?

Du kan skapa en profil på KristenDate utan att betala ett enda öre. Som gratis medlem kan du söka upp och läsa alla profiler, skicka meddelanden och vänförfrågningar, gilla profiler, lägga till favoriter och prata i megafonen. Du kan också använda vårt forum utan att vara betalande medlem.

Om du vill ha full tillgång till alla våra funktioner kan du uppgradera till ett fullvärdigt medlemskap. Det kostar endast 49 kr/månad vid betalning med bankkort. Medlemskapet gäller tills vidare och har ingen bindningstid. Du kan därför fritt avsluta medlemskapet när du vill.

Bli medlem

Mathias78 säger: Ensamt finns det någon tös för mig tro?
Skriv Skriv här Skriv i megafonen