Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Bli personen alla vill dejta!

Varför kan jag aldrig hitta en partner? Det är frågan många ställer sig. Men misströsta inte. Ge dig själv lite tid och en klapp på axeln...

Bli personen alla vill dejta

Dina kompisar träffar någon, kanske gifter dem sig och skaffar barn? Varför kan jag aldrig hitta någon? frågar du dig själv.

Många upplever att det är svårt att hitta kärleken. Du förlorar hoppet, och blir kanske lite desperat? Detta kan vara en del av svaret.. Experter hävdar nämligen att en utav orsakerna till att många har problem med att hitta en partner är att de försöker för mycket.

Tro på dig själv

Oavsett om du är världens kap, så hjälper det inte om du utstrålar desperation och ensamhet. Då hittar du i bästa fall någon som bara är ute efter något tillfälligt. "Du måste slappna av!" Säger vänner och familj. "Kärleken kommer när du minst anar det" Det är tyvärr sant också. När du inte utstrålar desperation eller osäkerhet, utan är dig själv så blir du en person som en potenitell partner kan tänkas vilja ha. Du måste alltså tuffa till dig. Tro på dig själv, kom ihåg ditt eget värde och ge det hela lite tid. Du måste nämligen hitta den rätta för just dig, och det kan ta lite tid.

Det blir fler och fler singar på KristenDate och många har hittat sin partner hos oss. Det gör oss otroligt glada och stolta. Men bli inte alltför deppig om du inte lyckas med första dejten. Ta det inte personligt, det kanske inte var den rätta och se dejten hellre som en träningsdejt inför nästa gång.

Du måste alltså tuffa till dig. Tro på dig själv!

Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen