Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
man
man säger: En välsignad vecka till alla som ber till Jesus!
Skriv i megafonen

Forum >> Fritid >> Debatt


Öppna profilen till AllanE

Korsets tecken på himlen

Jag har en idé om att fem piloter skall flyga i formationen av ett kors när OAS-mötet börjar i Kungälv nästa år.

Se bild i min profil.

Vid OAS i Kungsbacka presenterade jag idén, men hittills har ingen anmält sig. Så nu frågar jag: Finns här ytterligare fyra piloter, som vill offra tid (och kostnader) på att öva det här. Min tanke är är att vi skall flyga över Kungälv den dagen mötet börjar. Vi gör en överflygninh från norr till söder och en från öster till väster.

Allan

Anonym
Jag tycker inte idén låter särskilt spännande utan mera som en traditionell formation kallad "rote-4". Det är nog bara de inblandade som kommer att se och förstå sambandet med din konferens. 

Sorry!
Anonym
Jag tycker det är en bra ide, de som är på OAS-mötet förstår betydelsen och förhoppningsvis kan det väcka tankar och frågor hos andra,ge inte upp tanken....
Anonym
Jag skulle tyvärr inte imponeras av fem flygplan i formation... Ganska komplicerad uppgift som inte är riskfri samt kostbar...samt kortvarig! Inte säkert folket uppfattar korset ens... Jag är alldeles för ekonomisk och riskmedveten (gammal flyglotta )  av mig för att ge mitt samtycke men förstår Allans entusiasm och vilja! Det räcker väl med ett plan och en stor banderoll med lämplig text????
Anonym
Jag värnar om miljön så jag säger bestämt nej. 
Anonym
Kul idé. Klart Ni ska pröva om Ni får ihop nog med flygare!
Anonym
Ha ha, ja varför inte! Och varför inte också låta Uffe Ekman komma som på skyarna?

Guds frid/björn
Anonym
Holger Nilsson skrev en artikel som handlade om Argentina, där de tror sig ha sett Människosonens tecken på himlen. En stor Jesus gestalt med utsträckta armar. Artikeln finns på Flammor.com.