Mathias78 säger: Så jag lyssnade på prästen å jag minns tydligt vad hon sa: Vi ska våga ge till andra om vi själva vill må bra. Kram
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Anonym
Skapat 2023-07-28 av Anonym.
Vad händer i Ukraina
Säkert inte många som vill känna till det, oavsett inget som jag vill vara delaktig i... eller är det bara för att jag inte själv tjänar pengar på det. Är det skillnad på vilka barn det handlar om??

Hur håller man liv i en valuta som bygger på evig tillväxt??

Svar på inlägg

SweKiwi
#1. Publicerat 2023-07-28 av SweKiwi


Det är kanske guld han vill få oss att köpa..?

»Gott rykte är mer värt än stor rikedom, aktning bättre än silver och guld.«

/ Kiwi
sanningssökare
#2. Publicerat 2023-07-28 av sanningssökare
Som det sägs. Ukraina har varit är ansett som ett av världens mest korrupta länder. Armstrafficking biten kommer snart gatuvåldet i sverige märka av. De gängkriminella som köper vapen, var kommer de ifrån. Jo från oroshärdarna där just USA har tillhandahållit en massa vapen. Många av vapnen idag kommer från Balkan. Irak där lämnade Obama en hel armes materiel bakom sig. Som föll i händerna på sådana som de inte borde falla i händerna på, med det visste han och hans regim om. Så var den regionen helt ostabiliserad och inget hot mot USA och dollarns hegemoni. Irak var ju med i upproret mot USA där man försökte starta en ny oljevaluta med guldreserv som grund för valutan. Khadaffi fick även han smaka på en USA stödd "revolution". I Afghanistan där lämnade Biden efter sig så enormt mycket vapen, lika supersnabb sorti därifrån nä ännu snabbare 'n Obamas sorti ur Irak och ett säkra blodbad i båda områdena som följd. Biden har mycket på sitt samvete han med. Massmordet i Ukraina är han delaktig i men även massmorden när talibanerna tilläts att ta över och slaktade hundtatusentals som jobbat med USA. Det enda de gjort var att försöka överleva. Men rättrådiga muslimer de dödar de otrogna.

General Lynn är ju en sådan där hjälte som säger sanningen oavsett om det kostar allt. Han har blivit hårt ansatt av Biden regimen ( skriver regimen istället för administrationen ) men som det tycks har han kommit igenom skapligt. Nu händer det stora saker i USA vad beträffar avslöjanden om childtrafficking. Ukraina är i centrum där också. Och för er som tror på lögner ta och se filmen som avslöjar så mycket om detta fruktansvärda som så många så många barn utsätts för. Sound of Freedom en film i ropet nu som avslöjar elitens pedofili och de fruktansvärda brott som de utför mot barn. Se den och vet när du ser den, att Ukraina är ett centrum för handeln med barn också!!! Och allt annat!

Väst har länge nog brutit Guds bud att vi inte skall offra våra barn åt Molok. 3 Mos 18:21 Vilken sida står vi på Guds sida eller den Ondes?
sanningssökare
#3. Publicerat 2023-07-28 av sanningssökare
En av de mest berörande filmerna du kan se. Stå upp för alla dessa barn, stå inte upp för lögnen! Se filmen och börja bekämpa ondskan. Gud vill att vi ska göra det!https://www.youtube.com/watch?v=YbAHArwcO2Y
Kapten
#4. Publicerat 2023-07-28 av Kapten
Detta är yttersta cynism, kommer att tänka på talesättet "follow the money", men det räcker inte till för vidden av det som händer, men vi som läst vår Bibel vet vem som står bakom detta och vad syftet är.
Anonym
#5. Publicerat 2023-07-28 av Anonym
Det finns enorma pengar att göra i Child/human-trafficking. Krig är perfektt att "ta hand om" föräldralösa ledsna barn. Att män (oftast) känner upphetsing av att våldta små barn är ren ondska. Det vi ser uppdagas nu är toppen av ett isberg. Mel Gibsom går ut och berättar om sina erfarenheter i Hollywood. De pratar även om kriget i Ukraina.

Gideon I
#6. Publicerat 2023-07-28 av Gideon I
Vet du vilka som styr Hollywood? Här får du svart på vitt:

Vem driver Hollywood? C'mon - Los Angeles Times (latimes.com)
Kapten
#7. Publicerat 2023-07-28 av Kapten
Vet du vilka som styr Hollywood? Här får du svart på vitt:

Vem driver Hollywood? C'mon - Los Angeles Times (latimes.com)
Här en till, statement av Marlon Brando, bara några sekunder, https://www.tiktok.com/@dronkenstein/video/7114132727909174574
Gideon I
#8. Publicerat 2023-07-28 av Gideon I
Här en till, statement av Marlon Brando, bara några sekunder, https://www.tiktok.com/@dronkenstein/video/7114132727909174574
Japp, jag tänkte på honom men hade glömt namnet.

MARLON BRANDO on Whether Jews Run Hollywood - YouTube
sanningssökare
#9. Publicerat 2023-07-28 av sanningssökare
Wow wow wow!!! Det här var ett starkt vittnesbörd från Jim Caviezel och Tim Ballard. Han säger det här är den bästa film jag varit med i sen The Passion of The Christ. Med sig i denna intervju har han mannen, Tim Ballard, vars arbete att rädda barn från trafficing är upphov till det verklighetsbaserade manuset i filmen. Det som de berättar är så starkt! SE DET HÄR! Yeshuas kärlek är så med i den här intervjun!!!

https://www.youtube.com/watch?v=bvmiziZNDdw

sestir
#10. Publicerat 2023-07-28 av sestir
M h t till trådens rubrik, den som vill ha en uppdatering om hur det går på slagfältet kan få det live kl 21:00 av Andrew Perpetua: https://www.youtube.com/watch?v=JP_uyDL9zjg (Fredag 28/7 kl 21:00)

Han är ju inte neutral, men disciplinerad vg att beskriva balansen mellan de stridande. D v s inte som radiosportens kommentatorer när Rögle gör mål mot Skellefteå och referatorn skriker "Neeeeeejj!!!" ;)
Mathias78 säger: Så jag lyssnade på prästen å jag minns tydligt vad hon sa: Vi ska våga ge till andra om vi själva vill må bra. Kram
Skriv Skriv här Skriv i megafonen