Mathias78 säger: Så jag lyssnade på prästen å jag minns tydligt vad hon sa: Vi ska våga ge till andra om vi själva vill må bra. Kram
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Anonym
Skapat 2023-05-26 av Anonym.
Unmasked Soros
"I George Soros mycket inflytelserika organisation Open Society, sitter Daniel Sachs med i styrelsen. Daniel Sachs är bror till Fanny Sachs, som är gift med Marcus Wallenberg.

I januari 2014 grundande Daniel Sachs Stiftelsen Höj Rösten. Stiftelsen är ett partipolitiskt obundet medborgarinitiativ som inledningsvis fokuserade på att uppmana fler unga att rösta i EU-valet och i Sveriges riksdagsval. Sedan starten har arbetet utvecklats och våren 2016 öppnade Höj Rösten Politikerskola sina dörrar för första gången.

Idag arbetar stiftelsen främst med initiativet Höj Rösten Politikerskola som är ett långsiktigt syftande projekt för att vitalisera svensk demokrati. Målet är att öka det politiska deltagandet och bredda representationen bland folkvalda så att de bättre ska spegla det svenska samhället.

Stiftelsen Höj Rösten arbetar för ett öppet och jämlikt samhälle som bygger på alla människors lika värde mot främlingsfientlighet, rasism och diskriminering. Stiftelsens arbete finansieras av bidrag från ett antal stiftelser och privatpersoner. Inga politiska partier är med och finansierar utbildningen.

Sachs blev VD i investeringsföretaget Proventus AB 2003. Proventus är grundat av en av Sveriges rikaste män – Robert Weil.

Sachs var tidigare VD i Spray Network AB och har en bakgrund i investeringsföretaget Segulah. Sachs blev 2009 Kungliga Dramatiska Teaterns, Dramatens styrelseordförande. 2007 utnämndes Daniel Sachs till Young Global Leader av World Economic Forum. Han är ledamot av The European Council on Foreign Relations – ECFR, en av rådgivarna till europaprogrammet vid det Kungliga Institutet för Internationella Affärer Chatham House och grundaren av Glasshouse Forum.

Sachs har en MBA (Master of Business Administration) från Handelshögskolan i Stockholm och från The Wharton School vid universitetet i Pennsylvania.

Daniel Sachs är engagerad i film och exekutiv producent på filmproduktionsbolaget Chamdin & Stöhr Film.

Open Society finansierar bland annat följande organisationer:

New America
SupportedBest for Britain
European Movement UK
Scientists for EU
Media Matters for America
Center for Public Integrity
Human Rights Watch
Priorities USA Action
American Bridge 21st Century
America Votes
Millennium Promise
Tides Center and Foundation
Wikimedia Endowment
Black Lives Matter
Expo
...och sist men inte minst då som sagt POLITIKERSKOLAN... "

https://youtu.be/4ZVz6t5Src0

Svar på inlägg

Gideon I
#1. Publicerat 2023-05-26 av Gideon I
Kriminell sionistisk globalistmaffia?
Anonym
#2. Publicerat 2023-05-27 av Anonym
Kriminell sionistisk globalistmaffia?
Snarare "Khazarmaffian" De kanske kallar sig judar men det tror jag inte de är, och inte heller semiter. Khazarer konverterade snarare till judar av politiska skäl... de har skapat alla krig sedan 1776 och bryr sig garanterat inte om varken judar eller andra människor.

Anonym
#3. Publicerat 2023-05-27 av Anonym
Kriminell sionistisk globalistmaffia?
Här tar Carl Norberg och sammanfattar rätt bra om vilka som styr bakom kulisserna och även om vem som bestämmer över Claus Schwab

"Sedan det sammantagna införandet av Federal Reserve 1913, kapningen av den internationella regleringsbanken 1932, och dollarn som världshandelsvaluta vid Bretton Woods 1944, såsom etablerandet av geostrategiska lås såsom konfliktskapande motorer i Mellanöstern såsom Östasien beskrivna i denna föreläsning, för kontroll av strategiska naturresursflöden samt för att kunna skuldexpandera genom det militärindustriella komplexet, allt till sin grund fõr att upprätthålla ett av enskilda intressen kontrollerat kreditbaserat banksystem, som i sin tur kräver en ovillkorlig tillväxtbörda av skuld, med givna konsekvenser för vår planet, samhället, samt människorna i det - borde det vara mycket svårt efter denna djupdykning, att inte förstå hur vi alla blivit grundlurade och att samtliga av de politiska fanbärarna oavsett kulör på flaggan, springer utefter en redan snitslad bana, och att utan ekonomisk demokrati kan ej någon form av demokrati råda."

https://youtu.be/OoX5gHglVWA


Mathias78 säger: Så jag lyssnade på prästen å jag minns tydligt vad hon sa: Vi ska våga ge till andra om vi själva vill må bra. Kram
Skriv Skriv här Skriv i megafonen