Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Höstlöv
Höstlöv säger: Nice Snömannen! Älskar julpynt, blir ofta något nytt. Här vankas pizzeriabesök (kidsens önskemål) inför Idolfinalen där jag lär dansa & sjunga med.
Skriv i megafonen

Forum >> Kärlek och relationer >> Debatt


Öppna profilen till Popah

Ep 73: Välsignad församling för alla, med Jeanette Ingemarsson (Föräldrapeppen)Hejsan, inför höstens avsnitt har vi snöat in oss på temat kring hur församlingen kan bli en bättre plats för singlar. Vi kommer därför att prioritera gäster som funderat kring den frågan. 

Vi söker även dig som är kristen, singel och vill dela med dig av konkreta tips och råd till församlingsutvecklare runt om i landet på hur vi TILLSAMMANS kan bidra till att skapa en välsignad församling där alla oavsett ålder och livssituation känner sig välkomna. Vad är era tankar och erfarenheter? Berätta för oss här eller i PM, oavsett om du sedan önskar gästa podden för att diskutera frågan vidare där.

MÅNADENS avsnitt gästas vi av ingen mindre än programledaren för vår "kusinpodd" Föräldrapeppen med Nette & Gabbe som presenteras av den kristna Tidningen Dagen.

Jeanette Ingemarson är gift med Gabriel och har flera barn i olika åldrar, men de vill båda ändå fortsätta att vara relevanta för sina singelvänner och därmed dra sitt strå till stacken för att skapa en välsignad församling för alla - oavsett ålder och livssituation. 
Jeanette är klok som en uggla i vanlig ordning, eller kanske en Bichon Frise (då jag föredrar hundar) och har massa med matnyttiga tips och ideér för dig som önskar skapa ett mera "öppet hem" för både din familj och er omgivning.

Cilla85 dejtar halva italienare och giftas sugna unga fransmän på löpande band samt funderar över om inte Ms.Nojd skulle gilla hennes nya rödskäggiga granne, medan jag _hopp försöker komma i ordning bland alla lådor och saker här ute i En tro på landet (Gnesta)

Månadens låt: Andreas och Mari Wirsen - Där jag finner ro 
[albumet: Levande Gud]
Ingen har svarat på detta inlägg!