Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
man
man säger: Skön Lördag! Vilken gåva att få be till JESUS!
Skriv i megafonen

Forum >> Diverse saker >> Debatt


Anonym

Oinformerat samtycke(Ny kanadensisk superdokumentär)

https://librti.com/uninformed-consent#dpr

Ovan finns länken till en av de absolut bästa dokumentärer om coronafiaskot jag sett hitills. Den är helt ny. 

De intervjuar flera framstående forskare och läkare om allt som var skumt med denna pandemi, och de talar ur skägget kan man säga. Bland annat Chris shaw och Robert Malone.

Se den om ni inte är vaccinerade, annars kommer ni bara bli arga igen, för att ni känner er lurade. Kommentarer kring denna dokumentär är välkomna i tråden.

Detta är vad de säger själva om filmen


Anonym
Välgjord dokumentär. Tack för att du delar. Ofattbart att de lyckats driva igenom folkmord och får fortsätta skada människor...

Finns mycket viktig information i filmen som aldrig når ut till vanligt folk...undrar varför...?
Vill man inte se filmen från början direkt så se åtminstone fr, 1.23.05 nu!  Se med egna ögon hur Bill Gates återger hur de sticker kanylen i ett indiskt barns arm, de levande försökskaninerna. Se hur nöjd han är med sig själv när han får förklara. Det kan man se och sen kan man försvara Bill Gates läkemedelsimperium och mRNAvaxer med gott samvete...?
___________*_________________*_________________*_____________*_____________


Canada är det land som haft de absolut galnaste restriktionerna och ministern Trudeau har framstått som en  psykotisk dåre för att genomföra tvångsinjecieringar och få igenom beslut om vaxpass. Jag följde lastbilskonvojen via deras fb-grupp och har sett och hört för många fruktansvärda vittnesmål från människor. Det är klart det värsta landet för människor att bo i just nu. Så intressant att dokumentären är från Canada. 


Canadas premiärminister: Justin TrudeauAnonymFr. -30.30 lägger sig Herren i kvinnliga komikerns hädelse på scen…


Man kan inte se filmen och förbli oberörd. Då har man inget samvete…


AnonymBill Gates ligger inte på sofflocket. Det är "Mosquito Week" på labbet, där odlas miljoner mygg som bär på "goda bakterier" och som ska släppas fria. Detta gör han givetvis för att han vill rädda människoliv.

Man undrar ju vad mer för kreativa bakterieprojekt han har på gång i sina lab...