Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Skogsvandraren
Skogsvandraren säger: Önskar er alla (Även Trollen) en Välsignad helg. Kram!
Skriv i megafonen

Forum >> Synpunkter >> Debatt


Öppna profilen till Jimbo85

Radera mkt gamla profiler tack

Det finns många profiler härmpå kristendejt som det står att de ej varit online på "mindre än 6 månader sedan", men i själva verket är det mer än 6 månader. Mitt tips till Kristendejt är att börja rensa oaktiva profiler sedan en längre tid så det blir lättare att finna färska profiler från aktiva personer. Mvh Jimmy
Anonym
Många har föreslagt det genom tiderna här. Skulle dock minst halvera antalet medlemmar och kanske en del har autogirobetalning som tickat på = KD skulle förlora inkomst, och det vill de nog inte. Men vi är många som håller med dig. Istället för att läsa "senast inloggad "mer än 6 månader sedan"" så borde profiler som varit inaktiva i 6 månader raderas automatiskt. Men då måste man vilja det på KD...
Anonym
Istället för att läsa "senast inloggad "mer än 6 månader sedan"" så borde profiler som varit inaktiva i 6 månader raderas automatiskt.Eller så skulle de döljas by default, såvida någon inte väljer alternativet "Visa profiler som varit inaktiva [så och så länge]". Sex månader är kanske en vettig gräns.
Anonym

Eller så skulle de döljas by default, såvida någon inte väljer alternativet "Visa profiler som varit inaktiva [så och så länge]". Sex månader är kanske en vettig gräns.Ja KD - vad säger ni om våra förslag? Ta bort eller dölj inaktiva profiler.

Om nej - motivera det hela för oss som betalar varje månad i tron att det finns 6840 sökande singlar här.

Tack.
Öppna profilen till Kapten
Alternativet är att lägga till en filtreringsfunktion så man kan avgränsa sig till de profiler som varit inloggade högst ett par månader sedan eller så. Problemet med avsomnade profiler är stort överallt. 
Öppna profilen till KristianH

Eller så skulle de döljas by default, såvida någon inte väljer alternativet "Visa profiler som varit inaktiva [så och så länge]". Sex månader är kanske en vettig gräns.
Det låter som ett bra förslag!