Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpoddens Lillajulfest
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.se
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Kärlek och relationer >> Debatt


Öppna profilen till Popah

Ep 54-56: Tro, Hopp, Död och Liv

Vi på Kristna Dejtingpodden har fått förtroendet att tillsammans med vår pastor Andréas Skogholm spela in de sista delarna i vår trilogi om Joachim och Emma Elsander som kommer täcka in på både: Tro, Hopp, Sorg och Kärlek! 

I den första delen kommer ni att möta Joachim några veckor före sin hemgång då han samtalar med oss om att vila i Gud och tro på helande utan föröva sin omgivning processen att ta farväl med en bibehållen Gudsbild på en god Gud som vill oss väl. I del två kommer ni få möta hans änka Emma som berättar om de 11 månaderna från sjukdomsbeskedet fram tills slutet, i den sista och avslutande delen pratar vi återigen med Emma om hur vi samlar mod att gå vidare. Hon, Cilla och Skogholm delar även med sig av lite tankar kring hur vi kan tänka när vi skriver med varandra på KristenDate.se 

Tack för att ni lyssnar och följer med oss på våra toppar och dalar, genom livet! 


Öppna profilen till Ferguson
Så sorgligt döden är därför så fint att höra om Joachims mod, för det krävs mod att tala om det han gjorde när han själv upplevde det han talade om, och om hans tro på Gud hela vägen hem.
Öppna profilen till Popah
Så sorgligt döden är därför så fint att höra om Joachims mod, för det krävs mod att tala om det han gjorde när han själv upplevde det han talade om, och om hans tro på Gud hela vägen hem.Ja, verkligen.
Inspelningen med Joachim kommer på söndag. :-)