Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.se
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Kärlek och relationer >> Debatt


Öppna profilen till Popah

KDP. Ep38: Påskhälsning (med Elin Gårdestig)the #Glorious Elin Gårdestig tyckte det var synd att alla bra låtar skrevs till Jul, när den stora högtiden för oss ju är Påsken!!

Så hon bestämde sig för att göra världens peppigaste Påsklåt som till och med får Håkan Hellström och The pippettes att framstå som en manodepressiv Joakim Berg i jämförelse. ?? I årets Påskspecial får ni alltså lyssna till världshistoriens bästa Påskpop i formen av "Uppståndelsens morgon" med Elin Gårdestig

Ni får också hänga med då jag och Cilla tillsammans med Sändarens chefredaktör Robban Tjernberg och Svenska Evangeliska Alliansens generalsekreterare Olof Edsinger sätter oss ned med framtidsspanaren och manskonsulten Alexander Bard för att snacka om varför vi tycker det är dumt att splitta på notan och ha #penetrationssex på första dejten, samt hur han tror att dejtingkulturen kommer se ut "efter Corona"!!

Så luta er tillbaka och gör er redo för avsnittet som både fick hela KD-forumet och halva Facebook att gå i taket redan veckor innan det var sänt, en alldeles #Glorious? #ExtraAllt? #Afterwork? där vi även gästas av våra gamla vänner Marcus Fritjof Andersson, David Plars och Niklas Ferole!

Glad Påsk, från mig och the Cillanator!!

#kristendate #thebestisyet2come #LivetExtraAllt #KristnaDejtingpodden #KDP #SEA #Sändaren #GloriousLiving
Öppna profilen till Popah
Elin Gårdestig - Uppståndelsen morgonhttps://youtu.be/EYqOAMNIg7U
Öppna profilen till Popah
Kristna Dejtingpodden, episod 38:

https://www.podbean.com/ew/pb-34q49-fec2d1

https://open.spotify.com/episode/3VRhr7FGavs7h2R4zHjJbS?si=ef93b6f01752482a