Aquilina säger: Den Stora Älgvandringen gillar jag. Vara i nuet i skogen, där fast samtidigt här hos mig. En fin start på våren.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Kärlek och relationer > Diskussion

Popah
Skapat 2021-04-03 av Popah, man, 39 år, Dalarnas län.
KDP. Ep38: Påskhälsning (med Elin Gårdestig)


the #Glorious Elin Gårdestig tyckte det var synd att alla bra låtar skrevs till Jul, när den stora högtiden för oss ju är Påsken!!

Så hon bestämde sig för att göra världens peppigaste Påsklåt som till och med får Håkan Hellström och The pippettes att framstå som en manodepressiv Joakim Berg i jämförelse.?? I årets Påskspecial får ni alltså lyssna till världshistoriens bästa Påskpop i formen av "Uppståndelsens morgon" med Elin Gårdestig

Ni får också hänga med då jag och Cilla tillsammans med Sändarens chefredaktör Robban Tjernberg och Svenska Evangeliska Alliansens generalsekreterare Olof Edsinger sätter oss ned med framtidsspanaren och manskonsulten Alexander Bard för att snacka om varför vi tycker det är dumt att splitta på notan och ha #penetrationssex på första dejten, samt hur han tror att dejtingkulturen kommer se ut "efter Corona"!!

Så luta er tillbaka och gör er redo för avsnittet som både fick hela KD-forumet och halva Facebook att gå i taket redan veckor innan det var sänt, en alldeles #Glorious? #ExtraAllt? #Afterwork? där vi även gästas av våra gamla vänner Marcus Fritjof Andersson, David Plars och Niklas Ferole!

Glad Påsk, från mig och the Cillanator!!

#kristendate #thebestisyet2come #LivetExtraAllt #KristnaDejtingpodden #KDP #SEA #Sändaren #GloriousLiving

Svar på inlägg

Popah
#1. Publicerat 2021-04-03 av Popah
Elin Gårdestig - Uppståndelsen morgon

https://youtu.be/EYqOAMNIg7U
Popah
#2. Publicerat 2021-04-03 av Popah
Kristna Dejtingpodden, episod 38:

https://www.podbean.com/ew/pb-34q49-fec2d1

https://open.spotify.com/episode/3VRhr7FGavs7h2R4zHjJbS?si=ef93b6f01752482a
Aquilina säger: Den Stora Älgvandringen gillar jag. Vara i nuet i skogen, där fast samtidigt här hos mig. En fin start på våren.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen