Rosie säger: Hej! Den vise kapitulerar inför Herren, den förståndige vet att endast Herren ger sann godhet, kraft och vishet. Häls Rosie
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Anonym
Skapat 2021-01-30 av Anonym.
Swebbtv kringår censuren

Swebbtv, som togs bort från Youtube av Sveriges justitieminister Morgan Johansson (s) kan ses på annan plats. Se länken nedan. Texten återger ett samtal med Jacob Nordangård, författare.

”Jacob beskriver att det har uppstått ett samarbete mellan dessa intressen och de politiska makthavarna, som lägger stora beställningar till deras bolag och lånar upp pengar i deras banker. Man kan undra om det har blivit "omodernt" att sälja varor till konsumenter om man istället kan låta politikerna samla in konsumenternas pengar och att politikerna därefter lägger sina beställningar.

Ett exempel är vaccinerna som ska bekostas med skattepengar, istället för att de som vaccineras får betala. Jacob menar att mycket av detta drivs av en slags korruption som handlar om att de som inte ställer upp på kraven, blir av med sitt jobb eller får sin karriär förstörd.

Jacob beskriver Donald Trumps ställning i dessa frågor och han berättar att många av Trumps närmaste befattningshavare har starka kopplingar till World Economic Forum.



Svar på inlägg

Anonym
#1. Publicerat 2021-01-30 av Anonym

Vi kommer in på Bill och Melinda Gates arbete med att införa vaccinering. Jacob bekräftar att det finns uppgifter om att personer efter vaccination har blivit sterila. Personer i Afrika har använts som testobjekt.

Jacob ser inte Bill Gates som den välgörare han framställs som. Ingen enstaka person bör ha en sådan makt. Bill och Melinda Gates fond är världens största fond.

Svininfluensan kunde år 2009 deklareras som en pandemi. Det berodde på att definitionen av pandemi ändrats precis innan. En pandemi behövde inte längre klassas som ett virus som ger död eller sjukdom vilket också ledde till att våra beställningar av miljontals doser vaccin levererades, eftersom leverans av dessa beställningar var kopplade till att det klassats som en pandemi.

Vi avslutar med att diskutera de förberedelser som har vidtagits genom scenariostudier av ett Cyberkrig. World Economic Forum har studerat möjligheterna till att få internet att sluta fungera genom cyberattacker. Skulle internet sluta fungera kan det också resultera i att elförsörjning och dricksvattenförsörjning slutar fungera. Även telefon, datakommunikation och betalningstjänster kan upphöra.

Vi konstaterar avslutningsvis att det var bra att det förbud mot vedspisar som planerades för något år sedan, inte genomfördes”.



Anonym
#3. Publicerat 2021-01-30 av Anonym

Swebbtv, som togs bort från Youtube av Sveriges justitieminister Morgan Johansson (s)...

Eh... Sedan när kan en minister fatta ett sådant beslut? Ministerstyre är ju bannlyst i vårt land.
Rosie säger: Hej! Den vise kapitulerar inför Herren, den förståndige vet att endast Herren ger sann godhet, kraft och vishet. Häls Rosie
Skriv Skriv här Skriv i megafonen