Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.se
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Politik och samfund >> Debatt


Öppna profilen till Närking

Swebbtv kringår censuren

Swebbtv, som togs bort från Youtube av Sveriges justitieminister Morgan Johansson (s) kan ses på annan plats. Se länken nedan. Texten återger ett samtal med Jacob Nordangård, författare.

”Jacob beskriver att det har uppstått ett samarbete mellan dessa intressen och de politiska makthavarna, som lägger stora beställningar till deras bolag och lånar upp pengar i deras banker. Man kan undra om det har blivit "omodernt" att sälja varor till konsumenter om man istället kan låta politikerna samla in konsumenternas pengar och att politikerna därefter lägger sina beställningar.

Ett exempel är vaccinerna som ska bekostas med skattepengar, istället för att de som vaccineras får betala. Jacob menar att mycket av detta drivs av en slags korruption som handlar om att de som inte ställer upp på kraven, blir av med sitt jobb eller får sin karriär förstörd.  

Jacob beskriver Donald Trumps ställning i dessa frågor och han berättar att många av Trumps närmaste befattningshavare har starka kopplingar till World Economic Forum.