Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
1975
1975 säger: Rätten tränges tillbaka, och rättfärdigheten står långt borta, ja, sanningen vacklar på torget, och vad rätt är kan ej komma fram. (Jesaja 59:14)
Skriv i megafonen

Forum >> Kärlek och relationer >> Debatt


Öppna profilen till Roffe

I framsätet

I framsätet

Per Åkvist plockar upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika.

En människas livsberättelse kan ge tröst och styrka till andra runtomkring. Följ med när gäster från varierande bakgrunder berättar om sina gudsupplevelser. Var kan det bli mer avspända samtal än i framsätet?

Programledare Per Åkvist kör en runda i en sportbil eller amerikansk klassiker med en ny gäst varje vecka!

Avsnitten sänds på alla våra kanaler - även Facebook, Instagram och Youtube. Var med och dela!

Christer Åberg

Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu
https://www.himlentv7.se/vod/player/75483/


Visar sida 1 av 2 sidor, 10 kommentarer per sida
Första |   << Föregående  Nästa >>  |  Sista
Öppna profilen till KarinW
Var kan det bli mer avspända samtal än i framsätet?


I baksätet.
Och nej, syftar inte på det sexuella.
Öppna profilen till Roffe

I baksätet.
Och nej, syftar inte på det sexuella.


Öppna profilen till Roffe

Faisal Alami

Faisal var knarkkungen över Lidingö och regerade med fruktan. När livet började gå utför abdikerade han inför kung Jesus.
https://www.himlentv7.se/vod/player/75484/


Öppna profilen till Roffe

Therese fick diagnosen Multiple Skleros, MS. Läkarintyget säger obotligt, men hon fick uppleva ett mirakel då Jesus botade henne.

Therese kom till Sverige från Syrien där hon växte upp i ett religiöst hem. I Sverige fick hon möta kärleken hos Jesus och då hon hon blev sjuk i MS fick hon uppleva Guds helande kraft.


https://www.himlentv7.se/vod/player/75485/

Öppna profilen till Roffe

Roland Utbult

Artist, förkunnare och politiker som har gått igenom svårigheter och utmaningar i livet men hela tiden hållit fast vid sin tro. Jesus har tagit honom igenom allt.

Avsnitt nummer: 4
https://www.himlentv7.se/vod/player/75486/

Öppna profilen till Roffe

Lili-Ann Karppinen

Om hopplösheten hade haft ett namn i början på 80-talet så hade det nog varit Lili-Ann. Hennes man Kari hade inte heller någon framtid. Men för Jesus finns det inga hopplösa fall.

Avsnitt nummer: 5Öppna profilen till Roffe

Christian Edlund fd Samuelsson

Porren höll Christian i ett järngrepp. Dagtid var han en fin och skötsam ung man, men när mörkret kom hängav han sig åt porrmissbruket. Hopplösheten höll på att förstöra hans liv totalt.

Med stor ärlighet och öppenhet berättar Christian om det där som ingen vill tala om och om sin resa till frihet. Idag hjälper han andra att börja om i livet.

Avsnitt nummer: 6
https://www.himlentv7.se/vod/player/75488/
Öppna profilen till Roffe

Peter Ahlman

Peter var helt fast i droger och levde ett destruktivt liv, själen hade gått sönder och där fanns nu bara mörker och kyla, den var så trasig att den inte gick att laga.

Men Peter fick möta kärleken hos Gud. Det omöjliga blev plötsligt möjligt. Idag är han helt förvandlad och förmedlar själv Jesu kärlek, upprättelse och fysiskt helande till människor var han än möter dem.

Avsnitt nummer: 7

https://www.himlentv7.se/play/i-framsatet/peter-ahlman_p75489/

Öppna profilen till Roffe

Sheila Mustaq

Sheila har fått göra många tvära svängar på livets väg. Hon växte upp i ett traditionellt katolskt hem i Kenya och när hon gifte sig med en muslimsk man så konverterade hon till islam.

Äktenskapet blev mycket mörker och lidande för Sheila, speciellt efter flytten till Sverige. Hon ville ta livet av sig men istället mötte hon Jesus och hela hennes liv förändrades. Idag är hon lycklig och överlåten till att bygga Guds rike.

Avsnitt nummer: 8
https://www.himlentv7.se/play/i-framsatet/sheila-mustaq_p75490/

Öppna profilen till Roffe

Martin Leventis

Martin var en mycket ledsen och arg kille när han växte upp i förorten Fisksätra. Pappan var alkoholist och föräldrarna var skilda.

Han kände sig utanför och annorlunda, bar omkring på mycket förkastelse och djupa känslomässiga sår. Tidigt började han med droger och livet gick snabbt utför. Han säger själv: ”Jesus räddade livet på mig”. Idag lever han radikalt för Jesus!

Avsnitt nummer: 9
https://www.himlentv7.se/play/i-framsatet/martin-leventis_p75491/


Visar sida 1 av 2 sidor, 10 kommentarer per sida
Första |   << Föregående  Nästa >>  |  Sista