Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
AlexOYea
AlexOYea säger: Önskar er alla en fin trevlig helg*****
Skriv i megafonen

Forum >> Bönegrupp >> Debatt


Öppna profilen till Nordstream

Bön för Sverige.

I Jesaja står det att folket inte ser hör eller förstår, så de kan bli botade. Jag upplever att denna ande av förstockelse eller blindhet sänkt sig över det svenska folket. Vi har bytt ut Guds heliga visdom mot den moderna värdegrunden som för människorna vilse och allt som oftast går emot Guds ord. Vill vi ha väckelse och en förändring så behöver mycket av förändringen komma direkt från regeringen. Vill regeringen vakna? Ske din vilja Herre och ge fullt mandat till det partiet du vill ge makt.
Öppna profilen till sestir
Må de svenska folken uppamma två fritänkandets andar — en kristen o en pagan — o må de vinna makt att ersätta partipolitiken med demokrati liknande den Doriska. Finge de ödmjukhet att uppskatta forna tiders klokskap o mod te förkasta samtida dårskap.
Genom intercession (vad heter det på svenska?) av St Constantin, St Sabas o St Knut Lavard.
Âmain

Öppna profilen till Passion
Ja, vi behöver ständig bön för Sverige och dess invånare och ledare, och för resten av omvärlden och alla dess folkslag och ledare. 

Många länder har folk som går ut och visar sitt missnöje och demonstrerar mot maktmissbruk och galenskaper. Sveriges invånare är tysta offentligt, för det mesta, men verkar vara som tryckkokare inombords. 

Man har öppnat "raserirum", rageroom, runt om i landet, där man kan få utlopp för sina aggressioner och ta ut allt fysiskt. 
En studie visar att detta kan ge motsatt verkan.

Men hur mår människorna egentligen?
Skilsmässorna ökar dramatiskt nu i coronatider, alkoholmissbruket ökar, kvinnomisshandeln ökar osv.


"Hatar du julen? Bra, då är det här något för dig"

  https://www.expressen.se/omtalat/hatar-du-julen-bra-da-ar-det-har-nagot-for-dig/

 

"In January 2017, a study led by Michael Stevens on rage rooms showed that they are not effective in controlling anger, and in some cases, may actually make participants more angry."

https://en.wikipedia.org/wiki/Rage_room


HAR DU HAFT EN JOBBIG DAG? KÄNNER DU ATT DU BEHÖVER SLÄPPA UT FRUSTRATIONEN? ELLER ÄR DU UTE EFTER ATT HA KUL I ÖREBRO?

Vad är inte bättre än att göra det i The Rage Room, ett raseri rum? Äntligen har Örebro fått sin egna facilitet där du kan lätta på trycket, utrycka dina känslor, spendera tid och ha kul.

  http://rageroomorebro.se/