Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Tillit
Tillit säger: Jesus säger: I världen lider ni betryck, men se, Jag har övervunnit världen! och Var inte rädd. Bara tro! Tänk om fler av oss skulle förstå de orden.
Skriv i megafonen

Forum >> Bönegrupp >> Debatt


Anonym

Bön för Sverige.

I Jesaja står det att folket inte ser hör eller förstår, så de kan bli botade. Jag upplever att denna ande av förstockelse eller blindhet sänkt sig över det svenska folket. Vi har bytt ut Guds heliga visdom mot den moderna värdegrunden som för människorna vilse och allt som oftast går emot Guds ord. Vill vi ha väckelse och en förändring så behöver mycket av förändringen komma direkt från regeringen. Vill regeringen vakna? Ske din vilja Herre och ge fullt mandat till det partiet du vill ge makt.
Visar sida 1 av 2 sidor, 10 kommentarer per sida
Första |   << Föregående  Nästa >>  |  Sista
Öppna profilen till sestir
Må de svenska folken uppamma två fritänkandets andar — en kristen o en pagan — o må de vinna makt att ersätta partipolitiken med demokrati liknande den Doriska. Finge de ödmjukhet att uppskatta forna tiders klokskap o mod te förkasta samtida dårskap.
Genom intercession (vad heter det på svenska?) av St Constantin, St Sabas o St Knut Lavard.
Âmain

Anonym
Ja, vi behöver ständig bön för Sverige och dess invånare och ledare, och för resten av omvärlden och alla dess folkslag och ledare. 

Många länder har folk som går ut och visar sitt missnöje och demonstrerar mot maktmissbruk och galenskaper. Sveriges invånare är tysta offentligt, för det mesta, men verkar vara som tryckkokare inombords. 

Man har öppnat "raserirum", rageroom, runt om i landet, där man kan få utlopp för sina aggressioner och ta ut allt fysiskt. 
En studie visar att detta kan ge motsatt verkan.

Men hur mår människorna egentligen?
Skilsmässorna ökar dramatiskt nu i coronatider, alkoholmissbruket ökar, kvinnomisshandeln ökar osv.


"Hatar du julen? Bra, då är det här något för dig"

  https://www.expressen.se/omtalat/hatar-du-julen-bra-da-ar-det-har-nagot-for-dig/

 

"In January 2017, a study led by Michael Stevens on rage rooms showed that they are not effective in controlling anger, and in some cases, may actually make participants more angry."

https://en.wikipedia.org/wiki/Rage_room


HAR DU HAFT EN JOBBIG DAG? KÄNNER DU ATT DU BEHÖVER SLÄPPA UT FRUSTRATIONEN? ELLER ÄR DU UTE EFTER ATT HA KUL I ÖREBRO?

Vad är inte bättre än att göra det i The Rage Room, ett raseri rum? Äntligen har Örebro fått sin egna facilitet där du kan lätta på trycket, utrycka dina känslor, spendera tid och ha kul.

  http://rageroomorebro.se/

 
Öppna profilen till Roffe
Öppna profilen till Roffe
Uppsala Life Arena, 21-22 oktober 2022 · Längtar du efter ett andligt genombrott som på sikt påverkar och förändrar hela vårt land?
https://www.tillsammansforsverige.se/

Öppna profilen till Roffe

Tillsammans för Sverige är en bönekonferens för bedjare från hela landet:

  • Längtar du efter ett andligt genombrott som på sikt påverkar och förändrar hela vårt land?

Då behöver vi förstå varför det hittills inte skett i vår tid.

Det är tid att ödmjuka sig och söka svaren från Herren. Tillsammans för Sverige är en två dagars bönekonferens där ett flertal svenska bönenätverk står tillsammans som inbjudare.

Målet är att bedjare från hela landet ska komma samman, att vi ödmjukt tillsammans söker Gud, att vi tar en uppgörelse med sådant som framstår som hinder och att vi tar ett nytt steg av försoning så vi kan stå tillsammans för Guds rike på ett nytt sätt.

Läs mer på konferensen hemsida: tillsammansforsverige.se

Välkommen med och be!Öppna profilen till Roffe

En bönekonferens

för försoning och enhet

Uppsala Life Arena, 21-22 oktober 2022

https://www.tillsammansforsverige.se/

Öppna profilen till Roffe
I dag, fredag, startar bönekonferensen ”Tillsammans för Sverige” på Life Arena i Uppsala. Försoning inom svensk kristenhet står i fokus och flera olika bönenätverk står som inbjudare.
https://www.varldenidag.se/nyheter/bonekonferens-inleds-i-uppsala-unik-bredd/repvjr!2bVuKkwhVCnLW8bQZ6vtUw/

Öppna profilen till Roffe
Det andliga hemvärnets live-kväll tors 27/10 på temat "Nästa steg" kommer att bära vidare de teman som stod i fokus på bönekonferensen förra helgen där olika bönenätverk samlades till gemensam bön om försoning och enhet i Kristi kropp och nåd för nationen.
I studion: Daniela Persin, visionsbärare och programledare, Sven Almkvist, Claes-Göran Bergstrand, Celebre Binua, Fredric Crona, Johnny Foglander och Patrik Sandberg.

https://www.himlentv7.se/det-andliga-hemvarnet-live/

https://www.himlentv7.se/tv/


Öppna profilen till Roffe
21-22 oktober 2022 hölls bönekonferensen "Tillsammans för Sverige" i Uppsala på initiativ av visionsbäraren Johnny Foglander. Fokus låg på försoning och enhet i Kristi kropp - avgörande steg för ett bestående andligt genombrott i Sverige. Från konferensens inbjudan: "Målet är att bedjare från hela landet ska komma samman, att vi ödmjukt tillsammans söker Gud, att vi tar en uppgörelse med sådant som framstår som hinder och att vi tar ett nytt steg av försoning så vi kan stå tillsammans för Guds rike på ett nytt sätt."

https://www.himlentv7.se/play/tillsammans-for-sverige-bonekonferens_s91573/?fbclid=IwAR1THYBpiKm114wbkBJLk4im9JLWq78dmGy0KY96dvMmreBJODnwQ6MU0As

Visar sida 1 av 2 sidor, 10 kommentarer per sida
Första |   << Föregående  Nästa >>  |  Sista