Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.se
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Religion och tro >> Debatt


Öppna profilen till Asterix

Därför hatade Hitler judar

Därför hatade Hitler judar

Politiskt inkorrekt presenterar: ”Världens ärligaste jude”, som på tre minuter förklarar varför Hitler hatade judar.

https://www.youtube.com/watch?v=4cj6OJzKC54

Måste ses. Denne judiske rabbin är värd all uppskattning för sin ärlighet. Han kan inte vara långt från Guds rike. Ett gott tecken på att sinnesförändring är möjlig och att satans makt kan brytas även hos högt uppsatta judar.


Visar sida 1 av 9 sidor, 10 kommentarer per sida
Första |   << Föregående  Nästa >>  |  Sista
Anonym
Kommer ju aldrig att samtycka med dina åsikter i "judefrågan" men vill ändå ge dig kred för du valde att inte
posta länken på "hatadefolkettråden" jag startade, för jag anar att du inte sett filmen. 

Fast jag är ändå intresserad att höra din åsikt om filmen så se den gärna, om inte annat för att
påpeka alla "felaktigheter och ev. desinformation" enligt dig,  så kan man ju diskutera det också.
Utan personliga påhopp från någon sida förhoppningsvis.

Hitlers hat var egentligen riktat mot kommunister om jag förstått rätt, och han ansåg att judarna var illröda?
Kineserna är ju ett alternativ också i så fall, varför uttryckte han inget öppet hat mot dem?

Det känns futtigt, att lägga ner så mycket tid och energi på att hata så innerligt. Meningslöst. Har inte läst Mein Kampf, borde väl ha gjort det för längesen...men har sett många dokumentärer om Hitler och hans framfart. Och i min värld råder inga tvivel om att han hade några specialdiagnoser, bland annat npd (narcissistic personality disorder).

En sund i själen människa hatar inte. En sund i själen människa väljer att älska..?

Hat smittar och Hitler fick ju med sig folket ganska snabbt. Och folk som frivilligt utförde hans "order".
Muslimer hatar också judar, fast de hatar alla som är ickemuslimer, men mest judar tror jag. Av samma anledning som Hitler? 

Hat tömmer människan och kanske var det därför Hitler tog livet av sig när han insåg att han var körd?
Han hade nått avgrundens botten, fanns inget ljus kvar? Men hatet finns kvar...
Öppna profilen till Asterix

Du behöver läsa historia. Att titta på filmklipp utan att kunna historia duger inte. Då kan man bli vilseledd. Som när svenska sosseregeringen skickade den vilseledande propagandaskriften ”Om detta må ni berätta” till alla svenska hushåll.  Om jag inte visste att det som sägs i klippet var sant skulle jag inte publicerat det. Då handlar det inte om åsikter utan om fakta. Man kan lyssna på rabbinen i filmen, men utan baskunskaper i historia kan du inte avgöra om han ljuger eller talar sanning.

Den blodtörstiga kommunismen är och var judisk. Första gången jag riktigt förstod det var när jag läste boken ”Under Skorpionens Tecken”, av den exilestniske författaren Jüri Lina. Du kan också läsa artikeln ”Den sovjetiska underrättelsetjänsten i nya kläder” inklusive länkar, av en svensk-amerikansk pastor med intresse för historia på nätet.  Eller läs boken ”De skapade ett blodigt 1900-tal. En kritisk granskning av sionistisk makt”. Kommunismen exporterades senare till kineser och andra folk efter 1945, året då frimurarna och den judiska världskommunismen hade segrat.

Jag kan inte se filmen du hänvisar till utan text då ljudet inte fungerar för mig. Men sammanfatta gärna innehållet i några punkter om du önskar kommentarer.

Hitlers ”hat” yttrade sig i att han insåg faran från den blodtörstiga judekommunismen och byggde upp en motkraft för att om möjligt rädda Tyskland och Europa. Han hade således ett ädelt motiv: att försvara Tyskland. Vilket han redan hade gjort som frivillig i första världskriget, där han tilldelades järnkorset för tapperhet. Hitler insåg runt 1919 att man stod inför en strid på liv eller död. Där av kom sig de extrema dragen i den tyska nationalsocialismen. Detsamma gjorde den polske statschefen Pilsudski, Hitlers vän, som 1920 stoppade Röda armén från att tränga in i Polen på väg mot Tyskland, för att där understödja tyska kommunistpartiet. I samband med det gjorde polska biskopar ett gemensamt uttalande som lästes upp i den Romersk katolska kyrkan över hela världen:

 


Öppna profilen till Asterix

Bolsjevismens verkliga mål är världsherravälde. Den ras som har ledningen i bolsjevismen i sina händer, har redan i det förflutna underkuvat hela världen genom guldet och bankerna och nu, driven av den eviga imperialistiska girighet som flyter i dess ådror, syftar den redan till att slutgiltigt lägga nationerna under sitt härskarok.”

Den amerikanske romerske katoliken Pat Buchanan ansåg att USA borde ha ingripit på Tysklands sida mot Sovjetunionen och har skrivit en bok om detta. Det kan man förstå när man ser vad som drabbade Rysslands folk under bolsjevismen, hur tyskarna behandlades efter kriget och vad som även kunde ha blivit ödet för Sverige, Norden och Västeuropa.  Men den amerikanske presidenten Roosevelt var tyskhatare, frimurare och vän med Stalin. Målet med både första och andra världskriget var Tysklands krossande för att bereda vägen för en sionistisk stat i Palestina och ett sionistiskt/kommunistisk världsherravälde. Allt enligt frimurarnas planer som sannolikt uppgjordes på den första sionistiska världskongressen i Basel Schweiz år 1897.

https://frejasfolkvang.nu/2017/01/18/hellstorm-nazi-tysklands-dod-1944-1947/

https://historisktkorrekt.se/

http://www.tomatobubble.com/worldwarii.html


Öppna profilen till Asterix
Anonym

Du behöver läsa historia. Att titta på filmklipp utan att kunna historia duger inte. 


Jag har allt läst historia men antagligen inte samma som du. 

Filmen är 90 min och jag kan omöjligt sammanfatta den i ett inlägg. Man måste se den själv för att få en uppfattning och skapa sig en åsikt om den. Den ligger på youtube så går ju att se på mobilen också.

Öppna profilen till LarsA

 Den Ryska situationen  var  att alla de tre sista Tsarerna   Nikolaus  1, Alexander III och Nikolaus II gjort allt de kunnat  för att förföja och döda Judar och  försök till att splittra deras levnadssätt.  Judar hade bannlysts  från  städerna  Kiev, Sevastopol, och Nikolayev.Det hade blivit så illa  att Judarna had bara två saker kvar att välja mellan :  Revolution  eller  emigration. 

    Det är anledningen till att det judiska stödet för den ryska revolution fanns.  
    Tsarerna  hade givit dem alla bevis som var möjliga - att judar var inte öskvärda i Ryssland.
    Till och med  efter Oktober  revolutionen  forsatte  den VITA armen,  som försökte ta tillbaka makten, att
     bete sig extremet antisemitiskt och genomförde pogromer i Ukraina och andra platser.

 Det fanns inget insitament för  Judarna att stödja  Tsaren eller  den Vita Armén  som bara förföljde dem och gjorde sitt bästa för att utrota dem.
Öppna profilen till Asterix


Jag har allt läst historia men antagligen inte samma som du. 

Filmen är 90 min och jag kan omöjligt sammanfatta den i ett inlägg. Man måste se den själv för att få en uppfattning och skapa sig en åsikt om den. Den ligger på youtube så går ju att se på mobilen också.En historiskt korrekt historiebok kan inte endast uppehålla sig vid segrarnas historieskrivning, den politiskt korrekta. Förlorarnas perspektiv måste också komma med.


Jag såg inledningen av filmen du hänvisar till. Den förutsätter okritiskt segrarmakternas politiskt korrekta historieskrivning från första minut till slut. Förlorarna kommer överhuvudtaget inte till tals. Det var dessa andra röster mina tidigare länkar syftar till att lyfta fram.Öppna profilen till Asterix

LarsA. Ryska ”revolutionen” var en upprepning av vad som skedde under den franska ”revolutionen”, egentligen statskupper i bägge fallen. Dessa statskupper var verk av Illuminaterna, vars kärna utgjordes av judiska avfällingar som följde Sabbatai Zevi.

Sabbatai Zevi (1625-1676). Den 16:e september 1666- obs. talet 666 – begav han sig till Sultanens stad  Adrianopel och utropade sig till Messias men blev genast arresterad och inför skjutfärdiga bågskyttar avsvor han sig sin judiska tro och övergick till den muslimska läran, och det blev ett fiasko för judendomen – men många judar följer honom: officiellt muslimer, turkiska namn, men i hemlighet judiska namn och hemliga synagogor. Sabbatais Zevis välsignelse lyder: ’Prisad vare Han, som låter oss göra det förbjudna!’ Tre personer finns i gudomen: Fadern = Satan, Sonen = den kommande Anti-Krist, och en kvinnlig gudom. /I Egypten Osiris, Horus och gudinnan Isis, i Palestina Baal-Astarte/.

En rabbin Baruchya Russo lärde, att alla förbud i den judiska lagen nu var påbjudna: incest, homosex o.s.v. , ty för att Satan skall komma till makten i världen måste mänskligheten förstöras moraliskt. Bort med alla religioner och all moral och all laglydnad.

Forts.

  
Öppna profilen till Asterix

Jacob Frank (1726-1791) var fruktad av alla för sin ondska. Som trogen Zevi-lärjunge ’övergick’ han till katolicismen. Frank sammanfattade sin lära i en bok med titeln ”Herrens uttalanden”, enligt vilken Gud skulle vara ond. Frank proklamerade sig själv som messias. Han föreskrev att inte tala sanning, förkastade samtliga moraliska seder och bruk och förklarade att den enda vägen till ett nytt samhälle gick genom förstörelse av den dåvarande civilisationen.

 

Under 1700-talet gick en frankistisk väckelse över världens judar, Jakob Frank fick efterföljare bland troligen de flesta judar.

 

Efter studier av kabbalisterna Immanuel Kants och Voltaires böcker tog Heinrich Marx kontakt med frankismen och lärde upp sina barn i frankismen, bland dem sonen Karl Marx. Sedermera lämnade Karl Marx kristendomen och kom med i en Satans-dyrkande sekt. Tyvärr finns det en del frankistiska förgreningar till andra rörelser. Marxismen är till sin natur förklädd frankism. Karl Marx lade till läran om klasskampen som orsak och medel och mål.

 

När bolsjevikerna tog makten i Ryssland gick en väckelse bland judarna, som nu trodde att tiden var inne för guds egendomsfolk att besitta jorden.


Anonym

En historiskt korrekt historiebok kan inte endast uppehålla sig vid segrarnas historieskrivning, den politiskt korrekta. Förlorarnas perspektiv måste också komma med.

Jag såg inledningen av filmen du hänvisar till. Den förutsätter okritiskt segrarmakternas politiskt korrekta historieskrivning från första minut till slut. Förlorarna kommer överhuvudtaget inte till tals. Det var dessa andra röster mina tidigare länkar syftar till att lyfta fram.
Du såg inledningen på filmen och har skapat dig en uppfattning om hela filmen på 90min?
Och du tycker att jag ska läsa på historia? Räcker det om jag läser inledningen på historien då? 
Visar sida 1 av 9 sidor, 10 kommentarer per sida
Första |   << Föregående  Nästa >>  |  Sista