Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
Johaneklund
Johaneklund säger: Halloj! Vill gärna lära känna nya människor och nya vänner, så skriv gärna! Finns även på insta/snap: Justinodiaz Önskar dig en fin vecka!
Skriv i megafonen

Forum >> Roliga saker >> Debatt


Öppna profilen till Tillit

Särskrivningsreflektion (eller sär skrivnings reflektion)

När jag gick in på en ny hemsida där jag står med som en medarbetare så presenterades jag som mekanik konstruktör. Jag hade precis skrivit ihop en reflektion över särskrivningar som jag delar här:

Jag blir van sinnig på alla sär skrivningar. Det svenska språket bygger på samman satta ord. Genom att sär skriva hämmas ord flödet och texten blir dess utom dubbel tydig. Inte ens väl utbildade som många av mina ingenjörs kollegor hanterar skrift språket trots att vi ofta måste ut trycka oss text mässigt.

Nu har vi ju dessutom en massa corona smittade. Men corona smittade inte bara igår utan det blir fortsatt en massa nya corona smittade idag.... Eeeh 

Risken finns ju att vi då måste bli vårdade av en sjuk sköterska. Det går ju inte för sig, men med bara under sköterskor kvar i vården så lär bemanningen knappast räcka till, så det är nog bäst att undvika särskrivningar.... 
Öppna profilen till Maria74
 Ja i bland kan det bli tokigt 
Öppna profilen till Tillit
 Ja i bland kan det bli tokigt 

Skratt retande ur tokigt.