Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Jaga efter vind
Jaga efter vind säger: Bön är hjärtats samtal med Gud
Skriv i megafonen

Användarregistrering

Vänligen fyll i informationen nedan och tryck nästa. Det är viktigt att ditt mobilnummer är korrekt då du kommer att motta ett SMS som innehåller en kod för att slutföra registreringen.
  Select date

Jag har läst och godkänner medlemsavtalet nedan.Medlemsavtal KristenDate.se

KristenDate.se utvecklas, drivs och ägs av Softmaker Ltd.

1. Generellt
För att skapa ett konto hos oss måste du registrera ditt mobilnummer. Du får då en verifieringskod via SMS så att vi är säkra på att du är en giltig användare och att tjänsten inte missbrukas. Om vi skulle behöva förmedla viktig information till våra medlemmar förbehåller vi oss rätten att skicka ut detta via gratis SMS. Detta för att säkerställa att alla medlemmar får denna information.

2. Medlemskap och villkor
Ditt medlemskap på KristenDate.se träder i kraft omedelbart efter registrering. Det är ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap hos oss. Vid uppsägning av medlemskapet kommer din användarprofil att tas bort omedelbart och du kommer inte längre att ha tillgång till tjänsten. Ditt medlemskap är löpande tills du väljer att avsluta det. Åldersgränsen för medlemskap i KristenDate.se är 15 år.

3. Ansvar
Vid oförutsedda fel eller tekniska problem med vår tjänst kommer vi göra allt vi kan för att åtgärda detta så snart som möjligt. Vi är inte ekonomiskt ansvariga för våra medlemmar i sådana situationer, eller situationer som inte anses som grov vårdslöshet från vår sida. Vi är inte ansvariga för den information eller det innehåll som medlemmar lägger ut på våra nätsidor eller skickar via våra tjänster. Vi är inte ansvariga för våra medlemmars uppförande, eller de risker som är förknippad med att kontakta andra medlemmar.

4. Förpliktelser och rättigheter
Det är inte tillåtet att skapa falska användarprofiler eller annonsera andra tjänster via KristenDate.se. Det är inte heller tillåtet att använda KristenDate.se för massutskick av meddelande (spam), eller publicera meddelanden med avsikt att skada vår tjänst. Publicering av bilder och innehåll med pornografisk eller sexuell karaktär, samt innehåll som på andra sätt kan verka stötande eller kränkande, är inte tillåtet. Som medlem förpliktar man sig till att visa respekt och visa gott uppförande mot andra medlemmar och vår tjänst i allmänhet. Vi förbehåller oss rätten att stänga av eller radera användarprofiler som på något sätt bryter mot vårt medlemsavtal.


Logga in
Dette får du som medlem på KristenDate.se