Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpoddens Julfest
smålänning i norr
smålänning i norr säger: Att jag har Respekt för Jesus innebär att jag har Respekt för Bibeln som är Guds Ord 2Tim3:16
Skriv i megafonen

Dejting och nätdejting tips

Dejtingsidan för dig
Kvalité framför kvantitet har ni säkert hört tidigare. Detta gäller som ni säkert förstår även dejtingsidor. I takt med att Internet har blivit mer populärt än någonsin så har många delar av våra liv flyttats till nätet, även dejtingen sker idag i stor del via Internet, i alla fall vad gäller den första kontakten.
Töntigt med «kristen-dejting»
Ta det lugnt. Det finns inte något som heter «kristen-dejting». Bara kristna som dejtar. För det är ju det enda vi gör; Pratar om saker som är «kristna». Kristna böcker, kristna filmer, kristen musik, kristna skolor, kristna arbetsplatser - och kristen dejting. Det är såklart ett felaktigt påstående.
Så får du en spännande profil
Om du verkligen vill hitta kärleken på KristenDate, är det helt avgörande om du lyckas visa en potentiell partner varför han eller hon ska vilja ha mer kontakt med dig.
Så får du en bra date
Att dejta kan vara en riktigt djungel speciellt nu när nästan alla potentiella partners befinner sig på andra sidan skärmen. Online dejting har varit stort i flera år och de flesta möter sin framtida partner där i dagens samhälle.
4 bilder alla borde ha i sin profil
Vilka bilder borde man absolut ha i profilen för att lyckas?

Logga in
Födelsedag i dag
Finn en venn eller kjæreste på KristenDate.se