Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpoddens Julfest
gladfoliehatt
gladfoliehatt säger: Till KD Ledning ta tag i falskprofilerna och visa på att ni är ärliga, vilket ni inte framstår som nu...
Skriv i megafonen

4 bilder alla borde ha i sin profil

Vilka bilder borde man absolut ha i profilen för att lyckas?
4bilder

Här är en liten lista över vilka 4 bilder man absolut borde ha i profilen för att lyckas.


  Färsk profilbild

  Det första andra ser när de går in på din profil är din profilbild. En bra bild ger ett bra första intryck och gör så att man blir nyfiken på dig. Det är viktigt att visa hur man ser ut idag och inte hur man såg ut för 10 år sedan.

  Helfigurbild.

  Det är bra att undvika underkläds-, badkläds. och sovrumsbilder här. En mysig vardags- eller semesterbild kan göra mycket.

  Hobby/intressen

  Man bör alltid ha med minst en bild där du visar dina intressen. Det kan vara du och din bil om du är intresserad av det eller kanske du har en bild med din hund?

  Årstider.

  Det är smart att lägga ut nya bilder ofta. Det ger din profil en "uppdaterad version" och ser till att den är spännande. Ta en bild av dig själv vid jul eller i sommarvärmen.

  Tänk på att för många bilder inte heller är så attraktivt. En profil som har 50 bilder kan bli lite för mycket.  Kvalitet före kvantitet. Det är bättre att ha en bra bild än 10 dåliga.  En regel är att ha minst 3 bilder, men helst mellan 4 och 6
Logga in
Födelsedag i dag
Finn en venn eller kjæreste på KristenDate.se