Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Dejtingsidan för dig

Kvalité framför kvantitet har ni säkert hört tidigare. Detta gäller som ni säkert förstår även dejtingsidor. I takt med att Internet har blivit mer populärt än någonsin så har många delar av våra liv flyttats till nätet, även dejtingen sker idag i stor del via Internet, i alla fall vad gäller den första kontakten.

Men vad är egentligen en bra dejtingsida och hur hittar men sajterna som faktiskt levererar bland denna uppsjö av dejtingtjänster som finns tillgängliga via nätet. Först och främst, "bra" eller "inte bra" är något väldigt subjektivt, det är varje individs uppfattning av något och hur hen har resonerat för att komma fram till sitt beslut kan skilja sig mellan person och person. Men i grund och botten handlar det om hur väl tjänsten eller produkten möter dina förväntningar.

Dejtingsidan för dig

Vad är rätt för dig?

Oavsett hur du utvärderar och kommer fram till vilken dejtingsida som är rätt för dig så finns det ett par faktorer du bör ta i beaktning. Bra dejtingsidor har tagit fram en formel som de brukar nyttja när de recenserar dejtingtjänster och det kan även du som konsument nyttja på egen hand utvärdering och val av dejtingsida.

  • Nisch - En dejtingsida med den nisch du söker?
  • Åldersintervall - Vilken ålder har större delen av medlemmarna?
  • Pris - Oavsett vad man är villigt att betala så är detta alltid en faktor som spelar roll.
  • Aktivitet - En sida med 1 miljon medlemmar har inget värde om inget loggar in.


Annat att tänka på

Pris och nisch är ganska enkelt för en person att ta ställning till. I vårt fall är nischen Kristen Dejting, passar det dig eller inte? Priset är i skrivande stund 49 kr per månad. Är det en bekväm prisnivå för dig? Det som är svårare för en person att ta ställning till vid första anblick är åldersintervall och aktiviteten på hemsidan. Hos oss kan man redan innan man blir medlem besökare bloggposter och forum för att ta ställning till det senare. Oavsett om vi är rätt för dig eller inte så hoppas vi att ge lilla guide ska hjälpa dig att hitta en dejtingsida som passar dig.

Vi avslutar med att lyfta att även vi har blivit recenserade, läs gärna recensionen om KristenDate.

Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen