Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Så får du en bra date

Att dejta kan vara en riktigt djungel speciellt nu när nästan alla potentiella partners befinner sig på andra sidan skärmen. Online dejting har varit stort i flera år och de flesta möter sin framtida partner där i dagens samhälle.

Förr så sågs online dejting som något lite desperat men med alla hemsidor och appar som kommit ut de senaste åren, har det blivit det enda sättet att dejta på. Men med alla dessa valmöjligheter vilken hemsida ska du välja?

Så får du en bra date

datingpilot kan du hitta flera olika dejtingsajts som kan hjälpa dig på vägen till den stora kärleken. De hjälper dig genom att skriva om och bedöma olika online dejtingsidor så att du kan hitta den som är perfekt för dig.

Hitta din nisch

När du ska börja din resa mot den stora kärleken kan det vara bra att hitta din nisch. Du kan börja med att ställa dig två väldigt enkla frågor som dock kan vara svåra att svara på.

  • Vad är viktigast för mig i en framtida partner?
  • Vad tänder jag på?

När du fått svaret på dessa frågor blir det enklare för dig att veta vilken dejtingsida du ska välja. För idag finns det nämligen dejtingsidor som är väldigt nischade vilket gör att du kan välja den som möter dina förväntningar bäst. Har du tillexempel vissa ålderskrav eller tycker du att tatueringar är det sexigaste som finns, så finns det en specifik dejtingsida för just det.

Dags att skapa en dejtingprofil

Nu när du hittat dejtingsajten för just dig så är det dags för nästa steg. För att du ska få en bra dejt så är det viktigt att du har en bra profil så att din framtida kärlek får upp ögonen för just dig. Det låter som jag talar om en snygg bild här men det är mycket mer än så. Här är några saker du kan tänka på:

  • En text som beskriver vem du är.
  • Ljug inte om något men berätta inte heller dina mörkaste hemligheter.
  • Håll en positiv ton utan att överdriva.
  • Kanske kan du skriva en gåta eller ett skämt på din profil som en bra isbrytare.
  • Ha inte en gammal bild. Har du en bild som blev tagen för tio år sen så kommer ert första möte bli väldigt stelt. Din framtida kärlek kommer finna dig attraktiv.


Börja kommunicera

Våga ta kontakt till dem du tycker ser ut att vara dina typer. När det handlar om att ta kontakt så är det många som är rädda för att bli avisade.

Här kan du tänka på att en del faktiskt inte använder sina profiler aktivt och att alla har olika smak. Så bara för att hen inte svarar så handlar det inte om ditt utseende eller personlighet. Om du inte skriver kommer du inte få dem på kroken som du gärna vill. Så här måste du vara modig och ta första steget.

Bjud ut på dejt

Väldigt många gillar att ses redan efter att bara ha talat online ett par dagar. Den enkla anledningen till det är för att se om ni också har kemi ute i den riktiga världen. Det kan vara bra att göra tidigt för att se om det är en person du vill gå vidare med eller om du ska leta efter andra personer att dejta.

Bjud ut hen på en drink i solskenet eller kanske en kaffe. En första dejt ska helst föregå så att ni kan sitta och prata i lugn och ro. En promenad kan låta som en väldigt härlig idé men det kan också bli väldigt stelt när ni inte på ett naturligt sätt kan titta på varandra. Det kan även vara svårt att höra din dejt om det blåser eller liknande.

Ett sista tips är at vara öppen från början. Ljug inte om ditt liv för då kommer ni aldrig att kunna ha en öppen och ärlig relation. Fokusera på att njuta av varandras sällskap och var dig själv, så kommer det gå jättebra.

Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen