Kapten säger: Nya begrepp, soft girls, tradwife, vanilj, livsstilskonservatism, ”som på 50-talet” enligt Gudrun som skanderade ”död åt familjen” i parader 25 år sen
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Så får du en spännande profil

Om du verkligen vill hitta kärleken på KristenDate, är det helt avgörande om du lyckas visa en potentiell partner varför han eller hon ska vilja ha mer kontakt med dig.

Vi har tidigare påpekat hur viktigt det är att du lägger ut bilder av dig själv, men det är inte tillräckligt. Du måste också berätta vem du är, vad du brinner för, vad du tycker om och vad du inte tycker om och inte minst vad du söker efter i ett förhållande. Men vad ska du skriva? Att du sjunger i kör? Att du snorklar? Kanske är det bäst att inte skriva något alls?

Så får du en spännande profil

De flesta tycker nog att det är svårt och tillochmed lite pinsamt att beskriva sig själv. Det viktigaste är att du försöker i alla fall. Tomma profiler blir nämligen bort X-ade av människor som kanske hade varit intressanta för dig. För att hjälpa till lite på vägen har vi samlat ihop några tips:

En aptitretare

Börja med att berätta vilken slags personlighet du har. Är du allvarlig och eftertänksam? Är du rolig och ganska avslappnad? Eller kanske lite känslig och djup? Välj 3-4 adjektiv som passar in bra på dig. Om du är osäker, kanske kan du be någon kompis om hjälp. Hur skulle de beskriva dig?

Berätta vad du brinner för

Visa att du känner engagemang för något. Vad upptar dina tankar? Vad ligger dig extra varmt om hjärtat? Inte bara uppfattas det som attraktivt att du brinner för något, det säger också mycket om vem du är. Och om du skulle träffa någon som brinner för detsamma så har ni ju mycket att prata om.

Var specifik

Att skriva att du gillar att röra på dig kan betyda så mycket olika. Betyder det att du gillar promenader? Eller att du spelar fotboll? Eller att du lyfter vikter och deltar i triatlon? Försök därför att vara mer specifik. Dem allra flesta gillar mat och att ta det lugnt. Och att kolla på film. Skriv vilken slags mat du tycker om och vilken typ av filmer du föredrar. Då är det mycket lättare för de som besöker din profil att veta om ni är en bra match.

Var inte bitter!

Det är överraskande hur många som använder sin profil för att berätta om allt de inte letar efter i en partner. "Jag vill inte ha någon som är respektlös, någon som bara kollar på tv hela dagarna, någon som surar för allt…" Om du skriver så, kan du fort upplevas som sur eller bitter, eller som att du inte bearbetat tidigare förhållande och upplevelser. Använd energin på att få nya människor att bli nyfiken på dig, istället för att stöta bort dem.

Prata inte dåligt om dig själv

"Jag har kanske inte upplevt så mycket…" Det är förståeligt att du inte vill skryta om dig själv, men du behöver heller inte göra det motsatta. Dålig självtillit är inte attraktivt. Berätta istället varför andra ska bli intresserade av dig. Inte varför de ska hålla sig borta…Var ärlig
Om du letar efter en person som du kan gifta dig med och få 4 barn tillsammans med, så skriv det! Och om du är på KristenDate för att bara se vad som händer – skriv det också. Det bästa sättet att komma i kontakt med människor som vill detsamma som dig, är att vara ärlig.

Men skriv inte en "beställning"

Skriv vad du anser vara viktiga egenskapen hos en partner, men fastna inte i detaljerna. Om du kräver att en partner ska tycka om en viss musik, som ska vara si och så lång, som har en särskild utbildning eller som ser ut på ett visst sätt, då riskerar du att framstå som ganska ytlig. Fokusera hellre på vilka grundläggande egenskaper och värderingar som är viktiga för dig.

Uppdatera!

Håll din profil uppdaterad och lägg gärna ut ny information och nya bilder då och då. Det kan också vara smart att kontrollera stavningen och liknande för att framstå som så seriös som möjligt.

Lycka till med din profil :)

Kapten säger: Nya begrepp, soft girls, tradwife, vanilj, livsstilskonservatism, ”som på 50-talet” enligt Gudrun som skanderade ”död åt familjen” i parader 25 år sen
Skriv Skriv här Skriv i megafonen
annonsKristna Dejtingpodden