Rosie säger: Hej! Är du frälst? Ja då vill du förbli i Kristus och hans ord och följer dem. Då ska Kristus aldrig någonsin överge dig! I kärlek: Rosie
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Gideon I
Skapat 2023-02-25 av Gideon I, man, 67 år, Örebro län.
Ukraina tvångsmobiliserar
"Till siste ukrainaren"

Tvångsmobiliseringen i Ukraina allt mer dramatisk [1]

Det skriver den ryska krigskorrespondenten Anna Prokofieva i nedanstående beskrivning av två händelser. De illustrerar hur Natos framskjutna genomkorrumperade verktyg och de allt mer dramatiska former som tvångsmobiliseringen tar sig för att fylla de allt större tomrummen som den militära konfrontationen orsakar.

Det ukrainska folket är medvetna om den reella situationen vid Donbassfronten och mödrar, fruar och barn gör motstånd när militärpolisens utsända anländer:

"Jag tror inte att någon längre kommer att bli förvånad över bilderna av ukrainska rekryteringsofficerare som bokstavligen kidnappar män på gatorna i olika städer i landet som en del av mobiliseringen.

Men nu växer slöjans brutalitet för varje dag som går. Tydligen räcker inte männen till som de lyckas rekrytera på gatan nu, och i vissa städer bryter de sig bokstavligen in i människornas hus för att gripa männen med våld.

Den här videon inspelad i Kremenchug är bara ett exempel på denna nya trend, och utöver det, enligt videoförfattarna, slog militären kvinnan i ansiktet", sammanfattar Anna Prokofieva den första delen som handlar om hur det "enkla folket", de som Joe Biden vill offra till "sista ukrainaren" och som inte har det kapital, snutt på 5000 dollar, som de penningstinna ukrainarna betalar för att få en "frisedel " för att undvika att skickas till fronten.

Svar på inlägg

Gideon I
#1. Publicerat 2023-02-25 av Gideon I


Det är den andra delen av Korruptionens Ukraina:

??????Mobiliseringskampanjen i Ukraina fortsätter att generera skandaler [2]

Den här gången har det varit ännu ett fall av korruption. Således avslöjade SBU (Ukrainas säkerhetspolis) att Central Military-Medical Commission fick mutor för att kvalificera vissa män som lämpliga för tjänst, och andra inte (uppenbarligen hade den blinde mannen de tittade efter inte pengarna för att se att han är blind).

Tjänstemännen erbjöd i utbyte mot olika summor pengar männen en frisedel via en genomsnittlig muta på 5 000 dollar.

Under razzian påträffade säkerhetsstyrkornas agenter cirka 140 000 dollar i kontanter och i olika valutor. Att döma av beloppet och det faktum att detta verkligen inte är alla pengar, är denna tjänst efterfrågad bland ukrainska män, liksom papper för att åka utomlands under täckmantel av frivilligarbete eller fiktiva dokument från fäder till stora familjer.

Gideon I
#2. Publicerat 2023-02-25 av Gideon I

Som du kan se är dessa summor pengar som tjänstemännen i Zelensky-regimen tjänar på denna konflikt, och som berikar sig på människornas alla besparingar".

Hade Kiev uppfyllt och tillämpat Minsk-avtalen hade både besparingar som livet hos tusentals fattiga ukrainare räddats.

I dag har de i stället blivit kanonmat i USA:s strategi för att slå sönder Ryssland och förvandla Europa till sina nya "Bakgård".


[1] Källa: https://t.me/atodapotencia/3201

[2] Källa: https://t.me/atodapotencia/3198
SweKiwi
#3. Publicerat 2023-02-25 av SweKiwi
Polisaspiranter på Moskvas polisakademi sägs nyligen ha blivit utsatta för tvångsrekrytering på skolan. De säger att de blev inlåsta i en korridor, medan man försökte tvinga dem att skriva under rekryteringspapper till ryska armén. Till slut ringde någon polisen(!), som kom dit och hjälpte dem.

Källa: https://t.me/mobilizationnews/9120


I Petrozavodsk i nordvästra Ryssland har tydligen högstadieelever fått höra att det är deras plikt sedan födseln att slåss för »ett oövervinnligt Ryssland«, att det inte är någon poäng att försöka rymma från rekryterare till armén och att den som inte går med i någon av försvarsgrenarna är »en droganvändare och kriminell«.

Källa: https://vk.com/ipodgorny?w=wall7476254_19557

/ Kiwi
Rosie säger: Hej! Är du frälst? Ja då vill du förbli i Kristus och hans ord och följer dem. Då ska Kristus aldrig någonsin överge dig! I kärlek: Rosie
Skriv Skriv här Skriv i megafonen