Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
man
man säger: En välsignad vecka till alla som ber till Jesus!
Skriv i megafonen

Forum >> Religion och tro >> Debatt


Öppna profilen till Roffe

Hebreiska perspektiv:

Hebreiska perspektiv: 

Jesu tillkommelse och tecken i skyn

Mark Biltz talar om hur solen, månen och stjärnorna skapades som tecken till oss. Jesus sade att det kommer tecken i himlen inför Hans ankomst.


Öppna profilen till HesaFredrik
Precis!
Och eftersom vi INTE har sett några tecken i himlen på hans återkomst, så är alla upplevelser om att man tror sig ha sett honom enbart villfarelser. Demoniska under som är till för att vilseleda de lättledda.
INGEN har sett den ni kallar för Jesus, för ingen nu levande människa VET hur gudasonen verkligen ser ut.
Att han under de senaste 4-500åren har blivit avbildad som en vit blåögd Eruopee innebär inte att det verkligen är så han ser ut. Så hur kan då enskilda personer "känna igen" honom? 

Säkerligen är det som så att när han väl visar sig så kommer människor att förvåna sig över hur han ser ut. 
Men hur kan vi då urskilja den sanna Yahshua från den falska Jesus? Enkelt! Det står att när han väl återkommer ska ALLA knän böja sig för honom. Så om ni ser tecken i skyn som liknar Hans återkomst. Försök att stå kvar UTAN att böja era knän. Lyckas ni stå kvar, då har ni avslöjat en falsk Messisas! För när den riktiga Yahshua kommer, då ska även hans fienden erkänna hans storhet. 
Öppna profilen till Roffe

Jesus, kung på Davids tron

Fil dr Daniela Persin, kanalchef för Himlen TV7, en kanal med stort fokus på Israel i den yttersta tiden. Under sina doktorsstudier vid Hebrew University i Jerusalem studerade hon även kristendomens judiska rötter.