Gratis iPhone och Android mobilappar
Registrera dig här
Kristna Dejtingpodden
man
man säger: En välsignad vecka till alla som ber till Jesus!
Skriv i megafonen

Forum >> Synpunkter >> Debatt


Anonym

Meddelandefunktionen

Hej

Är det inte dags att uppgradera meddelandefunktionen nu? Att ha en separat in-/utkorg gör det hela så oerhört förvirrat och gör det svårt att följa konversationen (jo, det är aningen lättare appen, men problemet kvarstår även där). Sitter man med webbversionen av siten händer det också att ens meddelanden går iväg två gånger för att sidan laddar om medan man skriver. 

Att det heller inte finns stöd för emojis, känns vansinnigt antikt.

Vi betalar trots allt för den här tjänsten, är det inte dags att kristendate lämnar Lunarstorm-designen och kliver in i 2020-talet?
Öppna profilen till Tillit
Vansinnigt antikt är nog bara förnamnet. Under de här dryga fem år som jag hängt här så har ingen förbättring skett överhuvudtaget och det var antikt redan då. 
Anonym
Jag tror inte att det finns resurser eller kunnande för att göra några större ändringar. Det man säger då och då är att det pågår arbete med en helt ny version byggd på modern plattform, men det har vi hört nu i flera år så jag har inga större förhoppningar om att få se det under min livstid.
Anonym
Jag tror inte att det finns resurser eller kunnande för att göra några större ändringar. Det man säger då och då är att det pågår arbete med en helt ny version byggd på modern plattform, men det har vi hört nu i flera år så jag har inga större förhoppningar om att få se det under min livstid.Det får mig att undra vad det är vi betalar för... ok, nog för att det förmodligen är den billigaste dejting-sidan på marknaden, men ändå.
Anonym

Det får mig att undra vad det är vi betalar för... ok, nog för att det förmodligen är den billigaste dejting-sidan på marknaden, men ändå.


Något kostar det dock för dem att ha tillgång till själva plattformen. Och jag skulle tro att vi är rätt få som är aktiva, betalande medlemmar. Jag vet inte hur många profiler jag sett där angiven ålder inte stämmer med presentationen. Många är det! I ditt fall skulle det kunna stå:
"ida, tjej/kvinna 38 år ..." osv. Och sen i din text:
"Jag är en tjej på 32 år som ... blabla..."
Ja, då inser man ju att det inte är en jätteaktiv profil - och förmodligen inte betalande ...