BoazNovax säger: Via Dolorosa ”Lidandets väg” den underjordiska vägen i Jerusalem! https://youtu.be/hO3nAAq4LsE?feature=shared
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Anonym
Skapat 2023-01-28 av Anonym.
LARS BERN
I den här tråden lyssnar vi på Lars Bern, och diskuterar innehållet i vad han säger.

Lars Bern i Swebbtv 27 Jan 2023
¦Ökad dödlighet och sänkta födelsetal i Europa, men i Sverige lägger mainstreammedia locket på.
¦NATO är inte starkare än Ryssland. Väst har svaga ledare och avmilitariserar sina egna länder. USAs, NATOs och Västs herravälde i världen är slut. Ryssland och Kina har stabila, expanderande ekonomier, bättre ledarskap, bättre strategier, och tar över makten i världen.
¦Svensk mission och svenskt högmod har ett samband, och det är inte av godo att svenskarna har vant sig vid att de ska lägga sig i andra länders angelägenheter.

https://swebbtv.se/w/8b8WfMEaARiqaicBrUuyU5

OBS! Gör så här:
1. Kopiera länken som text!
2. Klistra in den i din webläsares navigationsruta och tryck sedan ENTER!

Lars är så vitt jag vet inte kristen. Ibland använder han fult språk, svärord m.m. Men även de otrogna är spelare i Guds stora plan. Ibland är det nyttigt att lyssna på ett annat perspektiv. Det är inte alltid de som kallar sig troende som har rätt i vad de säger.

Svar på inlägg

Huldah
#1. Publicerat 2023-01-28 av Huldah
Jag följer med intresse utvecklingen i vår krigsgalna värld. Bibeln har förutsagt utgången.
Jesus har köpt alla som önskar till evigt liv. Han vill att vi fullföljer Matt 24:14. Lars Bern har kunskap o koll på världsläget. VARFÖR inte upplysa honom?
Gideon I
#2. Publicerat 2023-01-28 av Gideon I
Lars Bern är bra! Han driver en blogg som var välbesökt. Jag har hans bok; Den metabola pandemin. Om hur dålig föda gör oss sjuka. Han berättar om kroppsliga problem han hade och hur han gick på statiner och mediciner som inte hjälpte, vilket fick honom att själv läsa och söka vetenskaplig information om kost och hälsa. Studier som gjorde honom skeptisk mot den vinstdrivande läkemedelsindustrins kemiska preparat och livsmedelsindustrins tillsatser och onaturliga matprodukter samt förlegade kostråd från livsmedelsverket.
BoazNovax säger: Via Dolorosa ”Lidandets väg” den underjordiska vägen i Jerusalem! https://youtu.be/hO3nAAq4LsE?feature=shared
Skriv Skriv här Skriv i megafonen