CoolaOK säger: Singelträff i Västergötland våren 2024? Diskutera under forum "Kärlek och relationer" "Singelträff i Västergötland våren 2024?"
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Diverse saker > Diskussion

Anonym
Skapat 2020-04-17 av Anonym.
@ snablar
Har @ blivit en klassificering på forum? (bara undrar eller är det bara skoj)?

Svar på inlägg

Anonym
#1. Publicerat 2020-04-17 av Anonym
,

@olw - Snablar va fyndigt =)

@ heter "at" på engelska = "till" på svenska

Har sett att det är allmänt vedertaget på forum att använda @ när man svarar på ett specifikt inlägg
och/eller riktar sig till en specifik profil på forumet.
Det är smidigt och blir tydligt för alla vem inlägget är riktat till, om man nu vill rikta det till någon speciell.

Betyder givetvis inte andra inte får svara utan är mer som ett klargörande vem man vänder sig till, men man behöver ju inte inkräkta på andras samtal heller eller belamra tråden med länkar till sina egna inlägg. Lite fingertoppskänsla och hänsyn är inte dumt att ha på forum.

Det här forumet är en lågbudgetvariant, inga finesser och knappt grundläggande tillägg. Tex så finns inte postarens alias när man citerar någon. Det blir omöjligt för läsare att veta vem man citerat och svarar när det är långa trådar med många postare, om man inte själv skriver ut namnet vilket inte många gör när man svarar på ett citat tex.

Och har man varit borta från forumet ett tag så ser man lättare när man scrollar genom tråden vilka inlägg som är svar på sina egna inlägg om det står @one2one framför.
Anonym
#2. Publicerat 2020-04-18 av Anonym
Ett tips: När man länkar till något i sina inlägg kan man klicka "Nytt fönster" i länkrutan som öppnas, istället för låta länken stå kvar i "Detta fönster", då öppnas länken i ett nytt fönster och man behåller fliken KD kvar på datorn och länken samtidigt och slipper öppna KD på nytt.
CoolaOK säger: Singelträff i Västergötland våren 2024? Diskutera under forum "Kärlek och relationer" "Singelträff i Västergötland våren 2024?"
Skriv Skriv här Skriv i megafonen