Qui86 säger: Spendera all tid med vår Herren, Jesus Kristus i helgen!
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Anonym
Skapat 2018-12-29 av Anonym.
Svensk Media
VAD LIDER DE AV?
Har folk blivit spritt språngande GALNA?! Expressens,Aftonbladets nätsida (gratis förvisso) frossar i våld och intriger, likadant med dokusåporna. Ibland gräver de upp några gamla bestialiska sexualmord som de frossar i eller idrottsvåld. 365 bantningtips om året typ.
Vilken eländig DYNGA jag går snart ut och SPYR, jag har fått NOG.
De är ju för katten en samhällsfara

Svar på inlägg

Anonym
#1. Publicerat 2018-12-30 av Anonym
Dessa speglar tyvärr tillgång och efterfrågan. De ger vad folket vill ha, och man ser ju varenda klick idag. Jag slutade läsa kvällstidningarna för ganska många år sedan..eftersom de göder fruktan och sexuell synd och frossar i människors onda handlingar.
Skvaller, intriger, skandaler och andras olyckor finns som en sjuk dragningskraft i botten av många tidningar. Lägg till kroppsfixering, sex och självförverkligande samt ockult nyandlighet...och det säljer som smör.
Anonym
#2. Publicerat 2018-12-30 av Anonym
Som en äldre släkting sade för knappt 20 år sen; dessa tidningar vädjar till människans lägsta drifter; intriger, sex, avundsjuka, osämja, maktbegär, penningvärde o.s.v.

När man sen de senaste 10 åren sett hur bl.a. de tidningarna agerat mot dem som sagt sanningen om t.ex. invandringen, dess natur och konsekvenser, tiggeriet, mångkulturen, och hur de agerar för att tysta media på nätet, så förstår man att sanning är det sista de vill kännas vid. Expressen gör ett halvhjärtat försök att leka granskande nu, men det är när pendeln svängt. De förtjänar precis lika mycket skam som de andra, ja, mer, då de samarbetat med halvkriminella vänsterextremister som Expo och Researchgruppen, samt lagt pengar på advokatbyrå som ska hota Google/You Tube att stänga kanaler de finner misshagliga (vilket de gjort), som t.ex. "Granskning Sverige".

De representerar ondskan.
Anonym
#3. Publicerat 2018-12-30 av Anonym
När jag ser på media utifrån..så ser jag en smart men ganska brutal försäljarstrategi, där roten (som vanligt) är pengar och framgång. Tidningarnas tävlan i framgång.
Man säljer till stor del genom fruktan. Löpsedlarna basunerar ut skrämselnyheter och manar oss till att ta del av något vi tror att vi måste veta, ha och göra.
"Så här klarar du dig från svininfluensan", "Din huvudvärk kan vara en dödlig sjukdom", "Denna mat kan du bli sjuk av", "De farligaste våldtäktsmännen",, "Så här lätt blir du bedragen", "Så skyddar du dig",...osv osv..
Jag minns att jag kände en ökande fruktan..när jag matade mig med all denna skrämseltaktik. Reportage med detaljerade våldsbeskrivningar och bilder gjorde mig illamående och jag kunde få ångest.
Idag blir jag arg när jag tänker på att det de skriver och sättet de skriver på och lockar läsare med är ren kommersiell slug marknadsföring, på bekostnad av människors mående och pengar.
(Men jag ska tillägga att det är ett andligt betryck som kan skapas i denna fruktan man öppnar sig för.)

Likaså fruntimmerskvallertidningarna, som lever på att ljuga, vinkla, förfölja och trakassera "kändisar" och dela deras privatliv, där kvinnor gottar sig i att andra har olyckliga och misslyckade liv, relationer och kroppar m.m.
Tidningar som riktar sig till männen blir jag mycket mer än arg över, eftersom man vill trigga igång otukt och en syn på kvinnor och sex som "männens medel och förbrukningsmaterial för njutning" m.m.
Och så barnen...De unga vill man föra in i våldets värld så fort som möjligt, eller i magiska häxvärldar. De äldre ska bli självfixerade och utseendefixerade och läras allt om lösaktigt sex..

Nej, vi måste både börja välja bort, bojkotta och stå upp för vad som är rätt och sunt. Och det börjar alltid med oss själva.
Och genomskåda och granska media, överallt.
Qui86 säger: Spendera all tid med vår Herren, Jesus Kristus i helgen!
Skriv Skriv här Skriv i megafonen