Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Anonym
Skapat 2014-10-19 av Anonym.
Vad vet du om världskrigen?
I år är det 100-årsminnet av utbrottet för första världskriget.

1. Visste du att den amerikanske generalen Albert Pike, som hade blivit medlem i frimurarorden Illuminaterna, mellan åren 1859 till 1871 utarbetade planer på att erövra världen genom tre världskrig och flera revolutioner?

2. Visste du att redan vid denna tidpunkt var grunden lagd för den extrema europeiska nationalismen, kommunismen och sionismen?

Det första världskriget hade två syften: A. Störta den ryske tsaren och använda Ryssland till att bygga upp en krigsmaskin under kommunismen. B. Störta så många monarkier som möjligt i Europa och etablera länder som skulle utveckla den extrema europeiska nationalismen; fascismen och nazismen.

Det andra världskriget skulle ytterligare slå sönder de dåvarande politiska systemet och flytta fram Sovjetrysslands positioner i västra Europa, slå sönder det brittiska imperiet samt utbreda kommunismen i Asien.

Tredje världskriget skulle sedan utkämpas med centrum i Mellersta Östern. På ena sidan Israel och "de fria Västländerna" och på andra sidan med kommunisterna på arabernas sida.

De två första världskrigen har redan ägt rum och utgången blev precis som frimurarledaren Pike hade planerat dem.

Källa: "Bibelns budskap i de yttersta dagarna samt en kortfattad redogörelse av världens historia".

Svar på inlägg

Anonym
#1. Publicerat 2014-10-20 av Anonym
Första världskriget kunde ha slutat redan 1916, då både Tyskland och England var utmattade och något avgörande inte hade nåtts. Tyskland erbjöd England fred utan gränsförändringar och bibehållen ömsesidig status som före kriget.

Då hände något avgörande, USA gick in i kriget på Englands sida 1917 och kriget förlängdes med två år.
I Ryssland hade kommunister tagit makten genom en statskupp. Även i Tyskland blev det kommunistuppror. Den tyske kejsaren avgick. England försatte Tyskland i handelsblockad så att 800 000 tyskar svalt ihjäl.

I Versailles slöts ett "fredsavtal" som tyskarna tvingades skriva under och där de ensamma lastades för skulden till kriget. Stora landavträdelser och ett obetalbart "skadestånd". På detta viset blev ett nytt krig i det närmaste oundvikligt. Grunden var lagd i Versailles för att lätt få igång det andra världskriget.

Varför gick USA med i kriget på Englands sida 1917?
Anonym
#2. Publicerat 2014-10-20 av Anonym
Svaret är att England hade något åtråvärt att idka byteshandel med: Palestina. England gick med på att ge Palestina till sionisterna i Balfourdeklarationen.

Det var de brittiska sionisterna med Rothschild i spetsen som propsade på en överenskommelse mellan brittiska regeringen och den Världssionistiska organisationen.

I utbyte skulle USA inträda i kriget på Englands sida. Källa: Benjamin Freedman.

Tyskland hade varit första landet att ge judar fullständiga rättigheter i Europa redan 1812. Den tyske kejsaren hade aktivt stött sionismen både före och under världskriget.

I Tyskland hade också utbrutit strejker och s.k. revolutioner, och kända namn var Kurt Eisner, Karl Liebknecht och Rosa Luxemburg. Även sovjetiska kommunister spred kommunistpropaganda i Tyskland runt 1918.

Från och med nu var ”äktenskapet mellan judar och tyskar” ett avslutat kapitel. Källa: The Barnes Review.
Anonym
#3. Publicerat 2014-10-24 av Anonym
Har du hört talas om Benjamin Freedman?
Han var en judisk avhoppare och högt uppsatt sionist, som blev kristen.

1961 höll han ett tal där han varnade Amerika för tredje världskriget. I detta tal avslöjar han också hur det gick till när sionisterna fick Palestina, och hur det är kopplat till priset av både första och andra världskriget.

Året 1945 slutade med judisk-kommunistisk seger, säger Benjamin Freedman. Demokratin i väster och kommunismen i öster hade funnit varandra i kamp mot en gemensam fiende.

Vilket är det sammanhållande "kittet" mellan kommunismen och demokratin?
Är judendomen eller sionismen en gemensam nämnare?

Vann "fel" sida kriget och är det därför det ser ut som det gör idag, t.ex i Sverige?

http://www.darkpolitricks.com/benjamin-freedman-warns-america-part1/
Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen