Rosie säger: Hej! Är du frälst? Ja då vill du förbli i Kristus och hans ord och följer dem. Då ska Kristus aldrig någonsin överge dig! I kärlek: Rosie
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

Anonym
Skapat 2014-09-18 av Anonym.
Svenska folket säger nej till "flyktinginvandring"
Sverigedemokraterna blev valets stora vinnare, och mer än fördubblade sina mandat.

Detta gjorde SD i den starkaste motvinden någonsin i svensk historia. Samtliga etablerade partier och samtliga massmedier gjorde vad de kunde för att motarbeta SD och bara dem.

Nu visar det sig föga förvånande att endast 18 procent av befolkningen stöder fortsatt "flyktinginvandring":
http://www.realtid.se/ArticlePages/201409/16/20140916154104_Realtid981/20140916154104_Realtid981.dbp.asp

Massmedia ljuger, manipulerar och undanhåller som vanligt fakta för befolkningen.

Mobbningen av SD ser ut att fortsätta även efter valet, där inga säger vilja samarbeta med dem, trots att 82 procent av befolkningen inte vill ha fortsatt "flyktinginvandring".

Som befolkningen räknar jag alla röstberättigade, alltså både svenskar och icke svenskar.

Svar på inlägg

Anonym
#1. Publicerat 2014-09-18 av Anonym
Är det konstigt om ingen vill samarbeta med SD? Jimmie Åkesson säger att partiet inte är rasistiskt, men verkar ha glömt att tala om det för sina medlemmar med tanke på vad de säger och gör.
Anonym
#2. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
Ingen ska samarbeta med den typen av partier! Vi har sett nazismens verkningar i Europa. Det räcker! Mer upplysning åt folket behövs. Kom ihåg: 87,1% är mer än 12,9%.
Anonym
#3. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
Förra året gjordes en undersökning som visade att 80% av svenskarna ansåg att krig och religionsförföljelse var ett starkt skäl till att vi ska ta emot flyktingar.
Att stå för sin övertygelse kallar du "mobbning"? Många kloka människor ser SD som en öppen dörr till ännu värre grupperingar.
Anonym
#4. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
En annan sak som är intressant i sammanhanget är att 52% av folket vill se ett samarbete över blockgränserna för Sveriges bästa. En stor andel menar t.o.m. att M och S borde samarbeta. (Finns att läsa på Text-TV nu.)
Mobbar folket SD?
Anonym
#5. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
Sveriges invandringspolitik är oerhört extrem, se diagrammet nedan! Det är skälet till att Sverigedemokraterna mer än fördubblades. Det är också skälet till att 82 procent av Sveriges befolkning inte önskar mer "flyktinginvandring", som visades i länken ovan.

affes_svartvita_fakta_17

Anonym
#6. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
Jag tror att vi för demokratins skull behöver föra demokratiska samtal om hur stor invandring Sverige ska ha och vad som är bra för svenskarna.

För att det ska vara möjligt är tugget om rasismnazismfrämlingsfientlighetislamofobi etc. kontraproduktivt och bör spolas. Detta tugg kommer från expo och den kulturmarxistiska journalistkåren och har ingenting med verkligheten att göra. Sanningen är att Sveriges invandringspolitik är extrem, vilket tål att upprepas.

Verkligheten är att allt fler svenskar lever i verkligheten och inte ser samma saker som de verklighetsfrämmande kulturmarxisterna.

Med SD på 13 procent har den politiska situationen i Sverige blivit mera normal, jämfört med övriga nordiska och europeiska länder. Det innebär ett kliv framåt för demokratin, som jag ser det. Men att det tagit så lång tid här gör att läget är värre i Sverige än i våra nordiska grannländer och i Europa.
Anonym
#7. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
Affes statistikblogg??? Du skämtar med oss!
Anonym
#8. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
Mer upplysning åt folket behövs. Kom ihåg: 87,1% är mer än 12,9%.
Om det inte hjälpte under förra mandatperioden och tiden dessförinnan, varför tror du att det kommer att hjälpa fram till 2018?
Trots denna "upplysning" har SD hittills mer än fördubblat i varje val.

Kommer du även då att säga "Mer upplysning åt folket behövs. Kom ihåg: 75 % är mer än 25 %."?

Det enda som jag tror hjälper är att (s) eller (m) tar över sd:s frågor invandrings- (och försvars)politiken!
Anonym
#9. Publicerat 2014-09-19 av Anonym
En annan sak som är intressant i sammanhanget är att 52% av folket vill se ett samarbete över blockgränserna för Sveriges bästa. En stor andel menar t.o.m. att M och S borde samarbeta. (Finns att läsa på Text-TV nu.)
Mobbar folket SD?
M och S har kärnväljare som av tradition är invandringskritiska. Här återfinns den största delen av de 82 procent av Sveriges befolkning som inte önskar mer invandring, men som av tradition och vana fortfarande röstar på sina gammelpartier. Detta kan komma att ändras fram till 2018 om inte något av dessa gammelpartier tar över sd:s kritik av invandringspolitiken. Nej man kan inte kalla detta för mobbning.

Mobbningen av SD synligörs av att det politiska etablissemanget inte vill samarbeta med dem som i demokratiska val valts in av väljarna. Partiledningarna har helt enkelt fjärmat sig från folket som lever i verkligheten.

Detsamma kan sägas om det massmediala etablissemanget, som gjorde allt för att smutskasta SD innan valet.
Anonym
#10. Publicerat 2014-09-20 av Anonym
Ja, vi har det svårt i Sverige som "måste" ta emot så många invandrare, ca 200 000 (och då är det väl tilltaget) per år - och ca 50 000 som lämnar landetvarje år. En jämförelse med ett av världens fattigaste länder, Pakistan, de tog under 2013 emot ca 1,5 MILJONER flyktingar bara från Afghanistan. Massinvandring i Sverige!?
Rosie säger: Hej! Är du frälst? Ja då vill du förbli i Kristus och hans ord och följer dem. Då ska Kristus aldrig någonsin överge dig! I kärlek: Rosie
Skriv Skriv här Skriv i megafonen